reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam sie w ten brzydki dzien;/

Sam w sobie jest SUper:)

Zyrraffko bardzo mocno trzymam kciuki za mieszkanko:)

dziewczyny dziekuje za zainteresowanie znajoma:) a wiec nie przyjeli jej na oddzial poniewaz lekarz stwierdzil ze niema takiej potrzeby,porobili badania mocz wyszedl nieciekawy wiec cos zaczyna sie dziac z trzustka;/ wracaja stare problemy...w poniedzialek ma kontrole

Z okazji Święta Naszych Skarbów życzę dużo uśmiechu na twarzy, spełnienia marzeń oraz nadziei na lepsze jutro;)

Buziaczki od Gajki;)

P.s Czy już któraś z Was dostała wezwanie na bilans?

gosiagro; milczę ale cały czas podczytuję... po prostu jak zawsze czasu brak:(

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich milusińskich z okazji ich święta!!:)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich :))

Lena - ja jestem umówiona z pediatrą na bilans w sierpniu
Zyrraffka - wiadomo kiedy możecie się spodziewać odpowiedzi?

P.s Czy już któraś z Was dostała wezwanie na bilans?
Ja dostałam w środe bodajże :tak:
zyraffka kciuki zacisniete! :&&&&&&&&&&&&&&&

Sorrka ze zamilkłam ostatnio, ale nie ogarnywałam wszystkiego :-( maz stracil prace, tydzien w domu siedzi,brat zachował sie jak Świn*a:-( ale bylo minelo, od pn maz idzie do innej, :tak: :-) :*

reklama
dziewczyny ratunku co na kaszel dla dwulatka? byliśmy u lekarza ale nie przepisał nic na kaszel, jest coraz gorzej, non stop kaszle. Nic nie chce jeść nawet mleka

Do góry