reklama
Witam sie
Pogoda dzis nawet w miare
ale niestety od rana czyli od 4.45 moja corka nie spi;/;/;/ wiec oboje jestesmy mega niewyspani a do tego tak daje popalic ze szok;/
Obiadek w piekarniku jak zjemy idziemy wszyscy na drzemke
Zyrraffko jak tam nowe lozko?
Kasiulka a tak poza tym co u ciebie?
malo piszesz;/
Milusia zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowka Wam zycze bo ostatnio ciagle wam sie przypaleta;/;/
Agi za 2 dni ma weselicho
ale jej zazdrosze
oby pogoda jej dopisala
Pogoda dzis nawet w miare
Obiadek w piekarniku jak zjemy idziemy wszyscy na drzemke
Zyrraffko jak tam nowe lozko?
Kasiulka a tak poza tym co u ciebie?
Milusia zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowka Wam zycze bo ostatnio ciagle wam sie przypaleta;/;/
Agi za 2 dni ma weselicho
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka a tak poza tym co u ciebie?malo piszesz;/
Poza tym wszystko ok. Jutro Hanusia ma 2 urodzinki, w sobotę robimy imprezę, będzie miała tort z teletubisiami - bo je kocha

Poza tym myślę tylko o tym, żeby już urodzić hihi
zyrraffka
Szczęśliwa mama
witam!
ogarniam dzisiaj bałagan w domu.
Mam mega kaszel, masakra. Ja jak zaczynam kaszleć to conajmniej 3 tyg. Jeszcze się nawdychałam chemii do czyszczenia w kuchni więc już całkiem się duszę :-(
julia- Łukaszek chyba z łóżka zadowolony. Właśnie śpi. W nocy się raz obudził ale to przez ząbki. Też mieliśmy wczesną pobudkę bo o 5 się obudził, dałam mleko położyłam i zasnął ale aż na 15 minut więc od 5 na nogach. Łuki tez marudny ale to przez zęby, oby szybko wyszły brrrr.
kasiulka- też w sobotę wyprawiamy urodzinki. Tort robię sama, zamówiłam opłatek na tort carsy ale obawiam się że nie dojdzie więc przyozdobię oiwocami i też będzie ok. Na masę cukrową nie mam ani chęci ani czasu.
masz już wszystko przygotowane dla siebie i maluszka?? Ja już mam wszystko kupione ale jeszcze z 2 prania muszę wstawić, poprasować czapeczki, jakaś nieogarnięta jestem z tym wszystkim, nie mogę się pozbierać od tego siedzenia i leniuchowania w domu.
milusia u nas wczoraj była gorączka, dzisiaj narazie jest spokój.
chyba będzie padać:-( dobrze ze mamy spacer zaliczony
ogarniam dzisiaj bałagan w domu.
Mam mega kaszel, masakra. Ja jak zaczynam kaszleć to conajmniej 3 tyg. Jeszcze się nawdychałam chemii do czyszczenia w kuchni więc już całkiem się duszę :-(
julia- Łukaszek chyba z łóżka zadowolony. Właśnie śpi. W nocy się raz obudził ale to przez ząbki. Też mieliśmy wczesną pobudkę bo o 5 się obudził, dałam mleko położyłam i zasnął ale aż na 15 minut więc od 5 na nogach. Łuki tez marudny ale to przez zęby, oby szybko wyszły brrrr.
kasiulka- też w sobotę wyprawiamy urodzinki. Tort robię sama, zamówiłam opłatek na tort carsy ale obawiam się że nie dojdzie więc przyozdobię oiwocami i też będzie ok. Na masę cukrową nie mam ani chęci ani czasu.
masz już wszystko przygotowane dla siebie i maluszka?? Ja już mam wszystko kupione ale jeszcze z 2 prania muszę wstawić, poprasować czapeczki, jakaś nieogarnięta jestem z tym wszystkim, nie mogę się pozbierać od tego siedzenia i leniuchowania w domu.
milusia u nas wczoraj była gorączka, dzisiaj narazie jest spokój.
chyba będzie padać:-( dobrze ze mamy spacer zaliczony
Ostatnia edycja:
Kasiulka_1980
No ciuszki mam gotowe, wczoraj kupiłam laktator, w sumie większość już mam, jakieś pierdoły mi brakują, powiem Ci szczerze, że jeszcze do końca nie spakowałam torby do szpitala, nie mogę się za to zabrać. Nic mi się nie chce, a już powinnam być gotowa ze wszystkim, eh
Zyrraffko to super
hmmm moze postaram sie i w tym roku kupimy jej lozko?
U nas jeszcze tatus spi z Amelka ale musze budzic;p tez sie zdrzemnelam
Dziewczyny ja tez robie w sobote,ale na dwa razy tak jak wam pisalam, w sobote moja strona rodziny torcik ksiezniczka
musze dzis isc do kumpla zamowic, i stwierdzilam ze beda dwa torty mniejsze,zeby w niedziele P. strona niemiala zalow ze jedza resztki, Melka jeszcze raz zdmuchnie swieczke
Kasiulka ten czas tak zapierniczal ze szok
juz koncowka... kiedy to bylo hehe
Nic ide budzic moje lobuzy
jeszcze Mela w trakcie sikala sie do lozka;/ przebralam i usnela...wrrr
martwi mnie to czy da rade tak na perfect z tym siusianiem do wrzesnia i z kupka ktroa laduje w majtkach;/;/a moze macie jakis pomysl zeby dziecko przekonac?
Dziewczyny ja tez robie w sobote,ale na dwa razy tak jak wam pisalam, w sobote moja strona rodziny torcik ksiezniczka
Kasiulka ten czas tak zapierniczal ze szok
Nic ide budzic moje lobuzy
martwi mnie to czy da rade tak na perfect z tym siusianiem do wrzesnia i z kupka ktroa laduje w majtkach;/;/a moze macie jakis pomysl zeby dziecko przekonac?
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Zyrraffko to superhmmm moze postaram sie i w tym roku kupimy jej lozko?
Dziewczyny ja tez robie w sobote,ale na dwa razy tak jak wam pisalam, w sobote moja strona rodziny torcik ksiezniczkamusze dzis isc do kumpla zamowic, i stwierdzilam ze beda dwa torty mniejsze,zeby w niedziele P. strona niemiala zalow ze jedza resztki, Melka jeszcze raz zdmuchnie swieczke
Kasiulka ten czas tak zapierniczal ze szokjuz koncowka... kiedy to bylo hehe
Nic ide budzic moje lobuzyjeszcze Mela w trakcie sikala sie do lozka;/ przebralam i usnela...wrrr
Julia my tez kombinujemy z siusianiem i kupka
Liza
Fanka BB :)
Hej babki.
Ojjj co ja czytam, zdrówka dla chorowitków!!!!
Kasiulka faktycznie to juz prawie 38tc
ale zleciało ;-) hehehe
Wpadłam na chwile, i ide łózka poscielac... ;P dzien zleciał szybko jutro Mikolajka urodzinki
torta bede piekla ;-)
:*
Ojjj co ja czytam, zdrówka dla chorowitków!!!!
Kasiulka faktycznie to juz prawie 38tc

Wpadłam na chwile, i ide łózka poscielac... ;P dzien zleciał szybko jutro Mikolajka urodzinki
:*
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dzień dobry!
Łuki znowu obudził się o 5 rano ale chyba z głodu bo wypił mleczko i pospał jeszcze do 7.
Zjem śniadanko i jadę z mężem na zakupy.
miłęgo dnia!
Łuki znowu obudził się o 5 rano ale chyba z głodu bo wypił mleczko i pospał jeszcze do 7.
Zjem śniadanko i jadę z mężem na zakupy.
miłęgo dnia!
reklama
Kasiulka_1980
Dzień Dobry!
My mamy dzisiaj wielki dzień - Haniulka kończy 2 latka :-):-):-)
My mamy dzisiaj wielki dzień - Haniulka kończy 2 latka :-):-):-)