reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

Witam:)

Haniu sloneczko wszystkiego najlepszego w dniu twych urodzinek:) duzo duzo zdrowka:) zyczy ciocia z Amelka:)

U nas pochmurno;/ jestem zla wczoraj zamowilam 2 torty, i w koncu wzielam jeden z fotografia Myszka Miki a drugi zwykly! a mi tu odmawiaja ze nie przyjdzie brat P. z zona co na niedziele mieli byc:( kuzynka P. wrrr, na koncu okaze sie ze tylko jego rodzice przyjda...

reklama
Witam:)

Haniu sloneczko wszystkiego najlepszego w dniu twych urodzinek:) duzo duzo zdrowka:) zyczy ciocia z Amelka:)

U nas pochmurno;/ jestem zla wczoraj zamowilam 2 torty, i w koncu wzielam jeden z fotografia Myszka Miki a drugi zwykly! a mi tu odmawiaja ze nie przyjdzie brat P. z zona co na niedziele mieli byc:( kuzynka P. wrrr, na koncu okaze sie ze tylko jego rodzice przyjda...

Dziękujemy za życzenia :-)

Też myślałam o torcie z myszką, ale jednak wybrałam teletubisie :-)

My robimy tylko jedną imprezę, nie mam zdrowia na dwie...

U Ciebie też pada?

Dziękujemy za życzenia :-)

Też myślałam o torcie z myszką, ale jednak wybrałam teletubisie :-)

My robimy tylko jedną imprezę, nie mam zdrowia na dwie...

U Ciebie też pada?

nic niemow mialam nas szykowac na zakupy,jakies baloniki na imprezke, a tu zaczelo padac, bede musialam dziadka poprosic zeby z nia zostal w domku a ja sama skocze:)

Dzień dobry :-)

Jelitówka przeszła Lili po trzech dobach czyli standardowo. Nikomu nie życzę :confused2: tak "przesranych" nocy :eek:. Dziękujemy za rady, poza probiotykiem w zasadzie nic nie podawałam, po odrobinie smekty do wody do picia, coli nie przełknęła (też nasza lekarka o niej wspomniała).

zyraffko zdrówka oby cię ten kaszel nie męczyl! A jakie macie łóżko dla Łukiego? Też szukamy
milusia tobie też zdrówka!!

Agi kochana trzymam kciuki za to by jutrzejszy dzień był wyjątkowy niezapomniany i niestresujący!!!! Dużo szczęścia na nowej drodze życia!!

reklama
Muszę Wam się przyznać że udzielają mi się emocje przed dzisiejszym meczem bardziej niż się tego spodziewałam :-) :-) Samego spotkania i tak nie będę oglądać bo to dla mnie zbyt duże emocje by samemu patrzeć :-D Mam nadzieję że się uda chłopakom wygrać, z drugiej strony współczuje im tej całej presji :-(

Do góry