reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny:-D
boze wczoraj poszłam o 2 spac dopiero w sumie to dzisiaj nale prace skonczyłam nie dawno wstałam dopiero zaraz lece na miasto pozałatwiac pare spraw potem do kumpeli i do ginka wieczorem musze sie czyms zajac zeby czas szybciej zleciał he he bo nie wyrobie do 19:no::no::no:

dzisiaj nagramy obie filmik z usg poki maluszek mieści sie w ekranie wiec pewnie bedzie kupa smiechu z oglądania jego ostatnio wiercil sie niesamowicie mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie inaczej;-);-);-)

dziewczyny ktore maja wizyte równiez Wam zycze samych pomyślnych informacji i powrotu ze slicznymi zdjęciami

miłego dnia

reklama
ja o tym samym myślałam wczoraj - jak to możliwe że od 6 tygodnia nikt nic nie zobaczył ... ???
ale rozwiązaniem może być ta informacja, że była w 9 tc a lekarz powiedział, ze z USG wynika 7 tc ... tylko czy nie sprawdzał czy bije serduszko? a może bić jak fasolka się nie rozwija???
jejku, sorki za te pytania ale ... po prostu głośno się zastanawiam ... i boję przy okazji ....

ja o tym samym myślałam wczoraj - jak to możliwe że od 6 tygodnia nikt nic nie zobaczył ... ???
ale rozwiązaniem może być ta informacja, że była w 9 tc a lekarz powiedział, ze z USG wynika 7 tc ... tylko czy nie sprawdzał czy bije serduszko? a może bić jak fasolka się nie rozwija???
jejku, sorki za te pytania ale ... po prostu głośno się zastanawiam ... i boję przy okazji ....

U Ewitki też tak było z tego co pamiętam, że lekarz stwierdził, że ciąża jest jednak młodsza i nic niepokojącego nie zauważył...

zdec myślałam o tym samym co ty, ale widzę, że kolezanka nasza pamietała, że Ola Pio miała usg w 9 tc. Kurcze ale lekarz serduszka nie widział czy co. Bp ja miałam tak jak ona cały czas moja fasola od pierwszego usg była mniejsza o 2 tygodnie tzn.

- Pierwsze USG miałam według OM w 6 tc. według aparatury był to 4 tc

- drugie USG miałam według OM w 8 tc. według aparatury był to 6 i 4 dni tc fasolka miała 1 cm i bijace serduszko !!!!

- trzecie miałam według OM 9 i 2 dni tc i nareszcie według aparatu też był to 9 tc i 3 dni ;) fasolka miała 2,64 cm i bijące serduszko ;)

dUSZYCZKI MOJE OD WCZORAJ BOLI MNIE COŚ Z LEWEJ STR. KŁUJE MNIE JAJNIK, nie wiem co to jest denerwuje się. :-(

Co 1,5 musiałam na początku mam za sobą dwie obumarłe ciąże serduszka się zatrzymywały. Co w tym jest dziwne pierwsza ciąża 96 rok zdrowa donoszona do 9 tc nawet nie wiedziałam, że byłam w ciązy. Tak widzisz jest czasami. Idę w poniedziałek ale tym razem bez usg bo wszystko ostatnio było ok.

dUSZYCZKI MOJE OD WCZORAJ BOLI MNIE COŚ Z LEWEJ STR. KŁUJE MNIE JAJNIK, nie wiem co to jest denerwuje się. :-(

po pierwsze się nie denerwuj a poza tym może kłuć, pobolewać, ciągnąć, gilgotać ... i resztę innych indywidualnych rzeczy ...
chyba, że boli bardzo wtedy dzwoń do gina i pytaj ...

ja biorę Feminantal 800, potem, po 12 tygodniu mam zmienić na coś innego typu Materna, Centrum, Prenatal Complex lub Feminatal 400DHA - do wyboru

Każda która ma za sobą choć jedno takie przezycie wie jakie to uczucie. Nikomu nie życzę naprawdę nikomu. Każda kolejna ciąża to szczęście ale i zarazem strach. Ale my teraz powinnyśmy się cieszyć :):):):):) bo musi być dobrze i tak będzie :tak:

Co 1,5 musiałam na początku mam za sobą dwie obumarłe ciąże serduszka się zatrzymywały. Co w tym jest dziwne pierwsza ciąża 96 rok zdrowa donoszona do 9 tc nawet nie wiedziałam, że byłam w ciązy. Tak widzisz jest czasami. Idę w poniedziałek ale tym razem bez usg bo wszystko ostatnio było ok.

Ja to bym chciała codziennie mieć USG żeby wiedzieć, że wszystko jest ok :rofl2:

reklama
Do góry