Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kiedy wyniki? Oj Kochane moje Dziewczynki dziekuję Wam bardzo!!!! Ja jeszcze jezdem w szoku. Bo nie planowaliśmyTZN Mąż bardzo planował i jak widac niecny plan udał się
Cieszę się bardzo ! Jednak pełno jest jeszcze we mnie strachu. O ciąże , o to czy Jasiowi czegoś nie zabiorę , czy ja sobie poradzę... I tak bym mogła jeszcze wymieniać i wymieniać.
Agi gratuluje przeprowadzki;-) fajnie ze mniej pracujesz...coreczka napewno z tego bardzo zadowolona;-;-)
perfecta no widzisz jaki dobry twoj maz jest;-) to na kiedy termin bedzie? cos czuje ze z forum to bede jedyna z jednym dzieckiem...bo u mnie tak szybko niebedzie...
kasiulka jak dzisiaj sie czujesz?;-)
gosiargo ale ten czas zlecial,jeszvze chwile bedziesz tulic malenstwo:-)
a my dzis pojechalismy na grzyby i nic nie znaleslismy:-\ ale Ameli sie podobalo:-) z dnia na dzien corqz wiecej mowi.
niewiem czy sie chwalilam ale od prawie miesiaca nie uzywamy pampersa na noc:-) wpadki sie zdarzaja tylko z mojej winy...ale jak pilnuje nasadzania to jest ok.
ja jutro mam wizytę u lekarza i poglądanko też ma być ciekawe czy Michałek nie zamienił się w jakąś uroczą dziewczynkę;-)