zyrraffka
Szczęśliwa mama
bardzo mocno trzymam &&&dziewczynki trzymajcie jutro o 11 kciuki za Jasiulka, ma ta operacje migdalkow
boje sie jak cholera, zwlaszcza krwawienia i bolu
wiecej napisze jak dojde do siebie bo teraz to ze mnie klebek nerwow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo mocno trzymam &&&dziewczynki trzymajcie jutro o 11 kciuki za Jasiulka, ma ta operacje migdalkow
boje sie jak cholera, zwlaszcza krwawienia i bolu
wiecej napisze jak dojde do siebie bo teraz to ze mnie klebek nerwow
:-)
) B. wziął urlop więc mam wielką pomoc
gratuluję Kajdusiu przedszkolaczkaKlementinka- trzymam kciuki, pamiętam jak przeżywałam usunięcie migdała u Piotrka, nie było tak źle, po zabiegu pojechaliśmy z nim prosto do sklepu z zabawkami, żeby sobie wybrał autko :-) Długo nie narzekał, i tylko przy przełykaniu, krwi w ogóle nie pamiętam , trochę może w jamie ustnej... Jedynie źle wspominam wybudzanie go z narkozy, wrzeszczal jak poparzony, no ale to indywidualna sprawa, inne dzieci były bardzo spokojne, tylko Piter taki nadpobudliwy. Aha- miał wtedy 3 latka z małym hakiem . Będzie dobrze- trzymam kciuki
My też mamy już podpisaną umowę z przedszkolem. Wybralismy to do którego Piotrek chodzi od roku. Fajnie tam jest, bo przez pierwszy miesiąc jest monitoring w sali trzylatków i rodzice mogą w necie podglądać swoje pociechy :-) No i cieszę się, bo będzie mieć basen 2 razy w tygodniu
Natomiast w piątek Piotrek zaczyna rekrutację do szkoły muzycznej- w piątek ma rozmowę z psychologiem, a 16 maja egzamin wstępny, mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli :-)
Pozdrawiam dziewczynki, zwłaszcza ciężarówki. Widzę, że wiele z nas się gdzieś zgubiło, pouciekało, wsiąkło na dobre, szkoda...