reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ja zmykam dziewczyny musze cos załatwic zagladne wieczorkiem jak wroce z zajęc tylko nie piszcie za duzo bo nie zadąże czytac he he

powodzenia na wizytach dzisiaj i miłego dnia:tak::tak:

reklama
kasik1106-jakoś dziwnie masz ten termin na suwaczku masz dziś10tydz5dz a piszesz że termin masz na4.07ja mam dziś na suwaczku10tydz5dz tak jak ty i termin mam na27.06 chyba że z usg wychodzi ci inaczej

gosiagro- ja po godzinie w centrum handlowym wymiekam. Zdecydowanie lepiej mi wychodza zakupy na allegro :tak: Kupilam ostatnio 3 bluzeczki i sa super, polecam Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek Producent (827936134) - Aukcje internetowe Allegro

Dzisiaj po poludniu ide na imieninny tesciowej... Nawet paznokcie sobie pomalowalam na tą okazje, hehe

dzieki agast za linka:-D, rzeczywiscie dla siebie mogę sobie kupic przez neta, niestety i tak mnie centrum handlowe nie ominie pewnie bo przeciez prezenty trzeba kupic:-D chyba będe to robila na raty:-)

miłej imprezki u teściowej:tak:

kasik1106-jakoś dziwnie masz ten termin na suwaczku masz dziś10tydz5dz a piszesz że termin masz na4.07ja mam dziś na suwaczku10tydz5dz tak jak ty i termin mam na27.06 chyba że z usg wychodzi ci inaczej

Ja też mam termin na 27 czerwca...a jestem w 10 tygodniu i dniu ciąży....

wychodzi na to ze wszystkie mamy termin na 27 i jestesmy w 10 tyg i 5 dniu
tez bzastanawiam sie dlaczego kasik1106 ma termin o tydz pozniej
moze dluzsze cykle?

Ja właśnie piję cienką kawkę, naprawdę mega lurkę ;) i oglądam Na Wspólnej bo co mam robić.:cool2:

Ja jak wypije kawę, to wymioty wieczorne gwarantowane :-D

ja we wtorek juz ide do pracy na pare dni boze 3 miechy nie bylam:szok::szok::szok: ciekawe czy wstane rano ale juz postanowilam ze ide w poniedzialek na zakupki i kupie cos dla maluszka ślicznego bo ile mozna czekac hihi

Ja już też jakieś drobiazgi kupiłam :zawstydzona/y:

Dziewczynki sorki że nie tak na temat ale jak wstawić zdjecie mojej fasolki :zawstydzona/y::-(

A masz to zdjęcie w komputerze?

Witam mamusie czerwcowe:tak:

Dziś jakiś koszmar miałam, obudziłam się z krzykiem:-(. Teraz mnie to męczy jeszcze.
Na poniedziałek jestem umówiona do mojego drugiego lekarza, kończy mi się zwolnienie a do pracy nie mam zamiaru iść;-). Może przy okazji namówię ją na skierowanie na usg :tak:.
W ramach poprawy humoru siedzę i oglądam zdjęcia na demotywatorach. Polecam wszystkim chwilowo bez zajęć.

reklama
Do góry