reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Emalia kurczę przykro mi,trzymam dalej kciuki& (jednak bardzo pocieszające jest to że cudowną 2 już masz:tak:)

Lena
nie wiesz co tracisz:-p rodzeństwo to cos wspaniałego i nie wyobrażam sobie skazywać moje dzieci na jedynactwo:-D(choć mi od początku nie dany był jednynak od razu los dał podwójnie żeby razem się bawili :-D)MAm 3 w drodze i jka będzie 4te to płąkać raczej nie będe:-)(ale ogólnie 3 już mi wystarczy:rofl2:)

Gratuluję Julia!!! Będziesz Lipcówką??? :) super...

Anecznik i Emalia - trzymam kciuki za Was, nie poddawajcie się, przyjdzie na Was pora...

Lena
- też byłam na NIE :-p

Koriander
- jak się czujesz??? dopiero teraz zauważyłam że Ty już prawie na wylocie jesteś :szok: już pewnie nie możesz się doczekać... buziaczki ;-)

reklama
Do góry