reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Nadika- trzymam mocno kciuki za wizytę. Nie stresuj się kochana, wszystko będzie dobrze :* &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do bigosu , to jako takiego przepisu nie używam, robie z kapusty kiszonej i świeżej w stosunku 50/50. Dodaje jakieś mięsko, dobrą kiełbasę podsuszaną i boczek( wszystko smarze osobno i po kolei dodaje do kapusty). Mój tata daję jeszcze trochę kurczaka i wołowiny.
Wiadomo do tego przecier, pieprz , sól, no i grzyby, suszone śliwki, i kilka ziaren jałowca, ziele angielski, liść laurowy . Ja czasami dodaje jeszcze przyprawę Prymat do Bigosu i też fajnie wzmacnia smak. To tak z głowy co pamiętam w tym momencie :)

milusia Zosia jest śliczna!!! aż się wzruszyłam patrząc na zdjęcie. Włoski ma takie same jak mój Danielek jak się urodził:)

emalia dzięki za przepis :)) kciuki pomogły bo Hematolog nie stwierdziła nic niepokojącego, węzły chłonne nie powiększone, powtórzyliśmy zaraz badania i wyszły zupełnie inne niż za pierwszym razem (nie wiem czy to wina laboratorium) tak więc Danielek zdrowy!!! a tak się bałam,ta nasza pediatra naprawdę bardzo przewrażliwiona ale lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić i upewnić się ze wszystko dobrze aniżeli miałaby bagatelizować.

Milusia - ale cudowna!!! gratuluję ślicznej córuni!!! napisz jak tam poród :tak:

Julia
- &&&& :*

A tu mój maluszek :-)

synuś.24.jpg

Załączniki

• synuś.24.jpg
    synuś.24.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 77
poród?cesarskie cięcie-bali się o moje szwy że puszczą(miałam ich 3teraz mam czwarty),a że od 4 zaczynało się rozkręcać to jednak się zdecydowali wieczorem już zrobić zeby mnie nie męczeć-cesarke przeżyłam strasznie...Bardzo się bałam choc dobrze że była tak "znienacka".Tak bardzo się bałam że cała się telepałam aż anestezjolog krzyczał że nie moge tak bo mam igłę w kręgosłupie..początek był straszny,ale reszta super!BArdzo szybko doszłam do siebie,czuje się super,z chodzeniem od razu nie miałam problemu(zupełnie inaczej niż po pierwszej).Opieka BARDZO dobra!!!:tak::-)No i tak o teraz Zosiek śpi z tatkiem sobie(obcięłam jej paznokcie bo tak długie miała że aż zagięte-tylko malowac na czerwono:-D)ogólnie jest przesłodka!<zakochana>...taka nasza wymarzona,wypragniona wyczekana...Chłopaki są u babci,byli,zobaczyli,prezent dostali,rozbierac chcieli i se poszli:confused::-( Ale jutro koniec wakacji,zabieram wesołą gromadkę już do siebie:-)

Kasiek jej urocze zdjęcie...:-)
Nadika super że wyniki ok:tak:
Emalia Kochana trzymam kciuki&&&

reklama
Ewa! Jeszcze raz ogromnie gratuluję, Zosia jest cudowna :tak:
Zaglądam to takim czasie na forum i aż ciężko uwierzyć :-D większość z Was ma już 2 dzidzie po naszych czerwcówkach, albo właśnie drugiej oczekuje :-) Wszystkim oczekującym życzę jak najlepszej i najzdrowszej ciąży i porodu :-)

Do góry