reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gosiagro - witam :cool2: na trochę zaginęłam, ale powróciłam :-D patrzę na Twoje suwaki i nie wierzę, to Michałek już taki duży chłopak :szok: dużo zdrówka dla Was! Oby dzieciaki szybko wyzdrowiały :tak:
milusia - pomyślę ;-)za rok, może dwa... :-D
nadika - wszystko będzie dobrze :tak: najważniejsze to nie dac ponieść się wyobrażeniom o najgorszych guzach, będzie dobrze, bo musi być :tak:
emalia - :-( strasznie smutno

Witam Was!

Bardzo dziekuje za pamiec ale tez przepraszam ze.tyle w niepewnosci Was trzymalam!

A wiec wyniki amino za pare dni! Ale za duzych szans niedaja...sadza ze jest wada letalna...
No nic sil na placz juz niemam,po malu oswajam sie z tym...bywaja kryzysy ale mam corke i musze dbac o nia! Takze jak bede cos wiedziec dam znac

Emalia - przykro mi... :'( bardzo niesprawiedliwy jest ten u góry dla Ciebie

Julia - przykre to co się dzieje... :'( jeszcze w sumie może się okazać że to nie to, ale chyba lepiej że doszli do tego teraz a nie przy porodzie... tulam Cię kochana!!! i też uważam że niesprawiedliwość nie zna granic :(

Ja dowiedziałam się że moja ciocia ma złośliwego raka jelit z przerzutami... właśnie leży na onkologii w rzeszowie... :( bardzo źle to widzą lekarze... :( małe szanse

Julia przepraszam za moje pytanie, ale co to oznacza?Trzymam bardzo kciuki żeby jednak było wszystko dobrze!!!!Nawet nie umiem se wyobrazić jak bardzo jest Ci teraz ciężko...przytulam z całych sil,jak będziesz miała potrzebę się wypłakać to pisz-jesteśmy
Kasiek bardzo współczuję i mam nadzieję ze ciocia wyjdzie z tego

Milusia wada letalna jest smiertelna...dziecko umiera jeszcze w lonie matki lub zaraz po porodzie, ale tez mozemy zakonczyc szybciej ciaze...
Jakos ciezko mi w to uwierzyc ze to nas spotyka:(
No zobaczymy czasami mam przeblyski CuDu! i dzis znow zaczelam wierzyc!
Dostalam maila z wynikami testow ZD 1:6 wiec bardzo duze ryzyko...ehhh

Kasiek przykro mi z powodu ciociu...ja jutro na domiar wszystkiego ide na pogrzeb mojego jedynego dziadka:(

Julia na pewno jest Ci bardzo ciężko...to już 16tydz więc zżyłaś się z brzuszkiem,ja wierzę w ten cud!!Nawet sobie nie wyobrażam że może być nie tak!!!

reklama
emalia przykro mi.... :*
julia mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze! tulam.
milusia tak rok zaczol sie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie ;-) a nawet mamy juz inne plany wiec.... ;-) jest z czego sie cieszyc i byc szczesliwym :tak: oczywiscie nie chodzi tutaj o kolejne dziecko bo oboje juz nie chcemy bynajmniej przez najblizsze 10 lat :-D

Do góry