reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewczyn staram się nią nie przejmować, bardziej mi szkoda Kamila. Pytam się go dzisiaj rano czy w sobotę jak będzie zamknięte przedszkole to pomoże mi ciasto robić. Podstawowe pytanie to czy będzie truskawkowe :-) ale drugie czy zrobimy dobre ciasto bo jeśli tak to mi pomoże :wściekła/y::no:

Mi deszczowy maj z 20-25 bardzo odpowiadał, chętnie oddam to słońce :-)

reklama
Lena - i jak tam przetwory z truskaweczek? U mnie jest juz kilka słoików dzemu :p. Teraz myślimy o zrobieniu nalewki... Robiła któraś z Was z truskawek?

Ależ fajne dziś ciepełko było ...
oto część;) CAM01646.jpgCAM01644.jpgCAM01641.jpg

Załączniki

• CAM01646.jpg
    CAM01646.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 106
  • CAM01644.jpg
    CAM01644.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 79
  • CAM01641.jpg
    CAM01641.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 73
halo witam i o zdrowie pytam ;-) mam nadzieję że dopisuje:-D
u mnie totalny zakręt brak czasu na wszystko stale coś wyskakuje same problemy ale spoko daję radę.
Rzadko tu zaglądam dlatego zyczę wszystkim naszym 4 latkom wszystkiego co najlepsze szczęścia i radości
Anecznik głupią babą się nie przejmuj trzeba było babie odpalić parę słów a dziecku powiedz że przecież wam bardzo smakowało więc super dobry był :tak:torcik a swoją drogą laski z brzuszkami to wam współczuję tych gorączek

Hej, to jak z tym przepisem na nalewkę? Wolałabym sprawdzony niż z netu.

A tak poza tym to znów zła jestem na ta pogodę. U nas zimno i wietrznie :O. Ja chcę lato!!!

Znów nam wrócił paskudny kaszel, lekarz stawia na alergię. Czekamy na dzialanie leków i szukamy dobrego alergologa. Dziewczyny z Warszawy może znacie kogoś?

reklama
Cześć, ale tutaj cichutko, nikt nie zagląda...

U nas naleweczka z truskawek "się robi", drzemiki i kompotu też ogarnięte ;-)

Dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów byłyśmy na pobraniu krwii z Natalką. Emlą nasmarowalam i czekałam na płacz, łzy i inne tego typu. A tu nic spokojnie Pani wkuła motyla, krew sobie do fiolek leciała, Natalka patrzyła...
Jestem dumna że swojej córci jak nie wien co ;-).

Do góry