Cześć dziewczyny, wróciłam z pracy o 2 godziny wcześniej niż planowalam- odwołali jedne zajęcia :-)
Dziś w nocy nie mogłam zasnąć i o 2.30 w nocy zrobiłam sobie kanapki i oglądałam na kompie wczorajszy odcinek brzyduli, który ściągnęłam sobie z netu

A niby byłam taaaka zmęczona....
karo85- super te warunki w Medicoverze! Ale ta cena jak dla mnie przerażająca. Ale jeżeli Was na to stać to pewnie- czemu nie :-)
koriander- ale te Święta mają być białe u Was, czy u nas?
gniesha- ja też nie wiem jak z tą opryszczka, ale wierzyć mi się nie chce, żeby mogła być aż tak niebezpieczna...
paulka82- nie wiedziałam wcześniej o tych tabletkach z łożyska, a to ciekawe, muszę o tym poczytać...
paula24211- ja już pokupowałam wszystkie prezenty i wszystkie poza jednym na allegro, poza tym, że można coś kupić taniej niż w sklepie (choć nie zawsze), jest też większy wybór i pomysły też można fajne znaleźć
krakowianka79- mnie też piersi bolą mniej niż na początku :-) A gdzie pod Poznaniem macie tą działkę?
Elizka21- dobre wieści, gratuluję!
anecznik- no tak to już jest, że wszyscy będą już nadgorliwi w stosunku do Ciebie, i z każdym miesiącem coraz bardziej... Jak miałam Piotrusia w brzuchu i szalałam na weselu w 9tym miesiącu to obce kelnerki przychodziły do mnie z wodą z prośbą, żebym usiadła i odpoczęła... A o bliskich i znajomych już nie wspomnę... Tylko ja się zachowywałam normalnie :-) A najśmieszniejsze jest to, że nigdy nie wiesz, czy wkurzy Cię akurat ktoś kto się będzie liczył z twoim brzuchem, czy ktoś kto nie będzie zważał na twoją ciążę

A w pracy zaczął się stały zestaw pytań, średnio kilka osób dziennie (w poprzedniej ciąży też tak było):
- a już wiecie Co?
-nie, jeszcze nie...
- a chcecie wiedzieć?
Normalnie standard!!!!!