reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

Hah, ja to mam wyczucie chwili. Zagladnelam, żeby zobaczyć jak sobie radzą Wasze przedszkolaki, a tu taka niespodzianka. Gratulacje! Życzę spokojnej ciąży :)
Dziewczyny wiem jakie początki w przedszkolu są trudne, przerabialismy to w maju. Teraz jest super i Wam tego życzę. Najważniejsze to czuć że przedszkole jest najlepszym miejscem do którego może trafić nasz maluch i zarazić tym nastawieniem dziecko.
Trzymam kciuki, żeby z dnia na dzień było łatwiej :)

reklama
No no gratulację!!!!:-)spokojnej ciąży Ci życzę.
Wracając do katarów Polcia tez ma ale już jej przechodzi, mnie za to rozłożyło lecz do pracy trzeba chodzić:-(
Pola dzisiaj pierwszy raz nie płakała jak ją odprowadzałam do przedszkola-oby tak dalej. Tak mi ulżyło- normalnie kamień z serca mi spadł. O której teraz odbieracie wasze przedszkolaki?
My pierwszy tydzień mieliśmy odbierać tak ok 11.30, a póżniej normalnie.
Nie chciałabym jej jeszcze zostawiać do 16 bo to strasznie długo.
Jak jest u was?

hej jakie super wieści z samego rana :-):-D:-D

Kasiek ogromniaste gratulacje, spokojnej i nudnej, książkowej ciąży

u nas dziś ok, Tomek rano zadowolony wstał i poszedł do przedszkola, w szatni nie było nawet czasu na buziaka dla mamy a do sali popędził szybciej niż Asia do swojej ( myślałam że będzie płacz po weekendzie)

my dzieci odbieramy przed 15, w tamtym tygodniu miałam odbierać młodego wcześniej ale w ciągu dnia jest ok, dobrze się bawi to po co mam mu przeszkadzać, o 14 mają obiad więc niech od początku się przyzwyczaja do stałych godzin i rytmu przedszkolnego

Ostatnia edycja:
Ale jest zupełnie inaczej niż w poprzedniej, bo teraz to wszystko czuje, i brzuch mnie boli i mdli mnie... z Damisiem tak nie miałam.... do gina dopiero za tydzień... a według obliczeń 5 tydzień, termin na 12 maja.... o mamo... :szok:

Kasiuuuuu super jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję ogromnie!! Druga ciąża faktycznie jakoś tam zlatuje, ja gdyby nie brzuch to bym w ogole nie wiedziała ze jestem w ciąży, no i oczywiście pierwsze 3 miesiące 24/7 rzyganka, ale to podobno przy dziewczynkach czesto tak jest ;-);-):-):-) Maj to najpiękniejszy miesiąc na narodziny, super!!

Kasiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehehehehheh:-D jednak to najlepszy czas:-D:-D:-D Bardzo serdecznie Ci gratuluję,przejęłaś pałęczkę po mnie:-DPopieram to co dziewczyny pisały 2 ciąża jest zupełnie inna:tak:Ja tak jak Koriander gdyby nie brzuch to zapomniała bym że jestem w ciąży:-)

Bliźniaki chore(Kuba od soboty z temp.):zawstydzona/y: i dupa na tydzień z przedszkolem:wściekła/y: SZymon na razie bez goraczki ale brzydko kaszle,a co najlepsze byliśmy już u lekarza i obaj mają co innego:wściekła/y:(czyt. zaraz się wymienią chorobami....:baffled:)Kuby gardło to...:szok: aż ja rope w nim widziałam,P.doktor powiedziała żebyśmy poczekali parę dni to całą jamę ustną by miał taką...ale mają już leki...Dupa jasna no!!!JAk mąż ma 2 dni szkolenia to ja z chorymi dzieci się będę bujać...

Byliśmy w sobote na weselu,będąc w ciąży tak się wybawiłam, ze aż mi trochę póżniej głupio było w stosunku do dzidziolka:-D Wszyscy byli w szoku że kobieta z brzuszkiem będzie sie tak bawić i tyle wytrwa:-D

Prosze już o kciuki w środe okaże się co mieszka w naszym brzuszku,,,,ale będzie trochę szok jak siedzi tam sobie sisior:-D (każdy mówi ze na chłopca wyglądam:happy2:)

reklama
Do góry