Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajcie :-d
i ja się do was dołączę, termin mam na 10 czerwca![]()
:-)

I co tak drogie przyszłe mamuśki u Was?? Ja się zbieram żeby pójść do lekarza najpierw idę na NFZ. Zastanawiam się czy nie iść prywatnie i poprosić o zwolnienie przynajmniej na pierwszy trymestr, mam stresującą pracę w której i tak jak tylko się szefowa dowie że jestem przy nadziei to wręczy mi wypowiedzenie. Jak tam wasze objawy macie już jakieś??
Witajcie
I ja się do Was dołączę, termin mam na 10 czerwca![]()

)
. Nie sądziłam, ze tak szybko nastapi ten dzień , kiedy sie zaczną trudne pytania.. Córke na szczęscie zadowoliła odpowiedz, że dzidziuś wychodzi przez pępek
Potem następne pytanie, co wychodzi pierwsze nogi, rece czy głowa.Cześć Dziewczyny
Dołączam się do Was. 4 października ( 33 dzień cyklu ) zobaczyłam dwie krechy na teście a 5 października byłam na becie - 1207. 12 października wybieram się do ginekologa.
Pozdrawiam :-)
Cześć Dziewczyny
Dołączam się do Was. 4 października ( 33 dzień cyklu ) zobaczyłam dwie krechy na teście a 5 października byłam na becie - 1207. 12 października wybieram się do ginekologa.
Pozdrawiam :-)