reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny.
Takie forum to naprawdę wspaniała sprawa. Bardzo mi się podoba jak się wzajemnie wspieracie. Nie wchodziłam od wczorajszego południa i tyle nowych postów, że ciężko mi teraz nadrobić :-):-). Podsyłam Wam link Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ? - widziałyście to kiedyś,
dość ciekawa zabawa. Sprawdzałam na znajomych i rodzinie i faktycznie się sprawdza. Ciekawe ilu z nas się sprawdzi. Powiem szczerze, że traktuję to właśnie jak zabawę bo jest mi obojętna płeć dziecka -najważniejsze żeby było zdrowe.​

Mam jeszcze pytanie czy bierzecie feminatal? W pierwszej ciąży chodziałam do innego lekarza, który nie był zwolennikiem takich suplementów. Brałam tylko folik . Ja też jestem wrogiem sztucznych witamin i teraz inny lekarz przepisał mi właśnie feminatal. Co sądzicie na ten temat.​

Ostatnia edycja:
reklama
gosiu, jacku super ze jestescie, wyspani i w dobrych humorach, tak trzymac!:-D:-D

zdec wyleniu**** sie za wszystkie czasy :tak::tak:

zbik fajnie ze zagladasz;-) ja nie biore jeszcze zadnych preparatow ale jak bede w polsce to kupie cos na pewno, teraz moge juz wszystko jesc wiec wcinam mase owocow, jogurtow i chyba mi niczego nie brakuje. Ja tez nie jestem zwolenniczka suplementow, ale mysle o preparacie na pozniej zawierajacym omega3

agast, kpi wszystko bedzie dobrze :tak:

Cześć dziewczyny.

Takie forum to naprawdę wspaniała sprawa. Bardzo mi się podoba jak się wzajemnie wspieracie. Nie wchodziłam od wczorajszego południa i tyle nowych postów, że ciężko mi teraz nadrobić :-):-). Podsyłam Wam link Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ? - widziałyście to kiedyś,
dość ciekawa zabawa. Sprawdzałam na znajomych i rodzinie i faktycznie się sprawdza. Ciekawe ilu z nas się sprawdzi. Powiem szczerze, że traktuję to właśnie jak zabawę bo jest mi obojętna płeć dziecka -najważniejsze żeby było zdrowe.​

Mam jeszcze pytanie czy bierzecie feminatal? W pierwszej ciąży chodziałam do innego lekarza, który nie był zwolennikiem takich suplementów. Brałam tylko folik . Ja też jestem wrogiem sztucznych witamin i teraz inny lekarz przepisał mi właśnie feminatal. Co sądzicie na ten temat.​

Mi kopm nie chce mnie do tej storny przepuścić - pogadam później z moim specem od spraw technicznych - mężęm... :-)

Ja biorę feminatal, zalecił mi mój lekarz. Myślę, że lepsze są te sztuczne niż żadne a wiemy, że nie jesteśmy w stanie uzupełnić wszystkich potrzeb z samego jedzenia. No chyba, że byłaby to jakaś dieta stworzona przez super specjalistę i ściśle przestrzegana przez ciężarną.
Wiele osób z mojego otoczenia brało ten lek i dzieciaczki urodziły się śliczne i zdrowe ... Więc chyba nie ma powodu do obaw ....

Witam wszystkich, już od rana wrzy na forum;-)

Zdec kochana, super że dzidziuś rośnie bo on najważniejszy w tym wszystkim, ja tez bym się wystraszyła tym krwiakiem ale pocieszające jest to że nie jesteś z tym sama, wiesz że to jest do przejścia, że koleżanki z forum mogą się podzielić doświadczeniem, trzeba się tylko na chwile zatrzymać, odpocząć a wszystko się dobrze ułoży, czego ci życzę:tak:

jeżeli chodzi o witaminy, to ja też biorę feminatal- metafolin, on jest przeznaczony do końca 12 tyg. ciąży, a potem od 13 tygodnia będe kontynuować feminatal-metafolin +DHA(kwasy omega3). W poprzedniej ciąży też brałam te witaminy i jestem do nich przekonana, tylko zażywam na noc bo słyszałam opinie ze przez dzień u niektórych wywołuja nudnosci.

Ostatnia edycja:
Ja sie chyba nie doczekam tej jutrzejszej wizyty, no...:rofl2:

a ja czwartkowej :-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!:-)
Ja już wróciłam do domu i teraz do wieczora mam zamiar poświęcać się błogiemu lenistwu przed telewizorem i ewentualnie komputerem:-)

Ja tak codziennie mam od października - polecam :rofl2:

Jak ja się doczekam czwartkowej, to Ty się doczekasz jutrzejszej .... :-). Znajdz zajęcie to szybciej czas minie ...

Na którą idziesz w czwartek? :-)

Witajcie mamusie:-)
ja dopiero wstałam, ale miałam ciężką noc, nie dość,że wiało tak,że uszkodziło nam okno, bo było uchylone i teraz mam okno skręcone na wkręty przez mojego męża,:-( to jeszcze młody wstawał co pół godziny , więc o 4 rano wzięliśmy Go do siebie do łóżka i jak nam się odwdzięczył...zrobił nam siusiu, bo już od dawna śpi bez pieluszki i dziś akurat musiało mu się przytrafić, no ale cóż ma tylko trzy latka;-)
miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! moja dopiero 3 grudnia:-(

reklama
Do góry