gratuluje, juz taki duży dzidziuś, a jak siusiaka jeszcze nie widać to pewnie będzie córeczka;-):-) a mam jeszcze ptanie, do cesarki wybierzesz narkoze ogólna czy znieczulenie w kręgosłup?
przy 1 cesarce mialam ogolna,przy 2 w kregoslup i bylo znacznie lepiej i fajniej,moj maz byl ze mna,trzymal mnie za reke i od razu widzialam malenstwo po urodzeniu;-)takze na pewno w kregoslup
:-)
głupoty zaczęłam im opowiadać. Ale najgorsze było w 2 dobie po porodzie, skutki uboczne tego znieczulenia, niesamowity ból głowy, wymioty, leżałam kilka dni pod kroplówką. Tylko to było dobre że przynieśli mi od razu moja kruszynkę.
dlatego rozglądamy się za mieszkaniem i trzeba się zdecydować na kredyt, przy spłacie którego nie będzie nas juz na nic stać...przesrane, mówie wam
i to on ma tu zostać. My mamy zrobione 2 pokoje i kuchnię na piętrze ale NIESTETY łazienka wspólna...
Ogólnie plany były takie że zrobimy sobie osobne mieszkanko na piętrze i spokojnie sobie pomieszkamy az się wybudujemy
niestety brat robi BARDZO DUŻE problemy:-(tak to jest jak ktoiś dostaje coś (w tym wypadku dom) za darmo i nie musi się o nic martwić:-(wtedy innych tez ma w nosie
ale widze że jest nas więcej, więc zaraz raźniej:-)