reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny wlasnie doczytalam wszystko
jedna sprawe zostawiam bez komentarza:no::szok:

zdec-miłego weekendu

tak jak niektóre mamusie tez poszłabym na zakupy jakies ale jakos mi sie nie chce dzisiaj mielismy jechac do kina ale tez mi sie odechciało:tak: ach te hormony hi hi

a ja wrocilam od kumpeli i bylam taka głodna ze myslalam ze nie dojade do domku ale dalam rade szybko wstawilam rybke na parze i po 15 min juz jadłam az mi sie uszy trzęsły
ochoty narobiłyście na te torty hehe

reklama
czesc dziewczyny wlasnie doczytalam wszystko
jedna sprawe zostawiam bez komentarza:no::szok:

zdec-miłego weekendu

tak jak niektóre mamusie tez poszłabym na zakupy jakies ale jakos mi sie nie chce dzisiaj mielismy jechac do kina ale tez mi sie odechciało:tak: ach te hormony hi hi

a ja wrocilam od kumpeli i bylam taka głodna ze myslalam ze nie dojade do domku ale dalam rade szybko wstawilam rybke na parze i po 15 min juz jadłam az mi sie uszy trzęsły
ochoty narobiłyście na te torty hehe

i ja ponownie witam:-) też jadłam na obiad rybkę:-) miałam na nią straszną ochotę:-)a ponieważ mój sąsiad uwielbia łowić ryby i był ostatnio na morzu więc dostałam dorsza:-)był po prostu przepyszny:-D

i tak jak paula pozostawię pewne sprawy bez komentarza:-)

wróciłam,
myślę,ze sprawa sama się prędzej czy później wyjaśni

a ja właśnie smażę placki ziemniaczane, bo już od dawna miałam na nie ochotę, ale dziś to mnie nawet mąż o nie poprosił, więc zrobiłam:-):-D

i ja ponownie witam:-) też jadłam na obiad rybkę:-) miałam na nią straszną ochotę:-)a ponieważ mój sąsiad uwielbia łowić ryby i był ostatnio na morzu więc dostałam dorsza:-)był po prostu przepyszny:-D

i tak jak paula pozostawię pewne sprawy bez komentarza:-)

rybka pyszna mniam mniam zjadłabym taką smażoną z frytkami ale niestety nie moge:-:)-:)-( wiec pocieszam sie taka chociaz gotowana na parze:tak::-)
i tak sobie mysle teraz o takiej smazonej z frytkami i kapustka kiszona pyychhhhaaa:-D

ale to moze za 3 miesiace jak i sie wątroba zregeneruje:wściekła/y:

a ja ostatnio poczulam jak docisnelam reke do brzuszka takie dziwne łaskotanie to było takie słodkie az bym chciała jeszcze mam nadzieje ze to maluszek się wiercił hihi

reklama
Do góry