reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kama - dobrze, że wszystko wygląda dobrze .... najważniejsze, że krwawienia sie skończyły. Postaraj się nie denerwować do usg ... choć to trudne ... i daj znać co i jak.
A my jak zwykle myślimy pozytywnie :-)

Witam,

dziewczyny serdecznie dziękuję za tyle życzeń.
Kajdusia - możemy sobie rękę podac, jesteśmy w tym samym wieku :)

Pzdr.
Basia

witam pisalam niedawno o mojej kolezance co miala pusty pecherzyk bez zarodka i no wlasnie ........w srode poronila ale to bylo do przewidzenia tylko ze jej tego nikt nie powiedzial i byla w szoku -trudno nastepnym razem moze sie uda..:tak::-(

a ja sie dzis tak wkurzylam na mojego J ze o malo nie dostał w leb i z tego wszystkiego tak mnie boli podbrzusze i glowa ze oszaleje ide zaraz sie polozyc i zapomniec!!!!!!!!!:szok::no:

moja przyjaciółka też to przeżyła tylko u niej wywoływali poronienie w szpitalu ...;(
tak czy inaczej przykro ...

nie wolno nam się tak denerwować! jak trzeba to dać w łeb niegrzecznemu i zapomnieć ...

właśnie skończyłam sprzątać i naszła mnie wszechogromna ochota na pizzę, tylko najlepiej taką zrobioną w domu ... problem w tym, że nie mam blatów a nie wiem też jak zrobić ciasto .... ;(. zaraz zajrzę na nasze forum z przepisami a jak nie będzie to autko i do sklepiku ...

i śpiąca jestem ...

reklama
zajrzalam na sekundke zobaczyc co u Kamy, ciesze sie ze juz lepsze wiesci :-D
Jesli cie to uspokoi to moze jednak idz na usg?
Trzymam kciuki zeby juz sie wszystko do konca wyjasnilo i nic nie stresowalo, bedzie dobrze!

Do góry