reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Karo85- nie powstrzymuj się, ja uważam,że skoro ktoś ma taką potrzebę, to niech kupuje, a poza tym nie wierze,że to przynosi pecha:-)
zresztą wiadomo,ze to wszystko kosztuje i kupowanie powoli pewnych rzeczy, jest dobra metodą, bo potem nie trzeba na raz wydać kupy pieniędzy, zresztą ja po pierwszej wizycie u lekarza, gdzie mi potwierdził ciąże wyjęłam z szafy rzeczy po moim Patryczku i zaczęłam przeglądać:-)

no właśnie- ja też nie jestem przesądna:-) wierze, że co ma być to i tak będzie. A kupowanie takich malutkich ciuszków dla mojej fasolki sprawia mi radość.
Każdy ma prawo robić tak jak mu odpowiada- jedni czekają do końca ciąży bo tak wolą a ja chcę powolutku kupować przez całą ciążę i mam z tego frajdę.:-)

reklama
Bardzo wam wszystkim dziękuję za tak miłe przywitanie. Walczę teraz z suwaczkiem niechce mi przyjąć w ustawieniach tego adresu url ;(. Trzymam za was wszystkie kciuki. Cieszę się, że i wy możecie doświadczyć tego magicznego stanu jakim jest ciąża. :tak:

wstaw go tam gdzie jest napisane edytuj sygnaturę- po lewej stronie, trzeba go stawić w tą ramkę która wyskooczy:-)

ja tez juz sie ledwo powstrzymuje przed zakupami
najchetniej kupowalabym juz wszystko
nas tez czeka zmiana mieszkania na wieksze za jakies 2 miesiace, bedzie na pewno kupa stresu ale lepiej sie przeprowadzac kiedy dziecko w brzuszku a nie juz poza.

Witam wszystkie nowe mamusie:tak:.

Powiedzcie mi jak to jest z farbowaniem włosów - są jakieś przeciwwskazania? Ja już muszę bo patrzeć nie mogę na siebie.
Dla Niuni jeszcze nic nie kupujemy, ostatnio tylko przeglądałam ceny w internecie, żeby mieć orientację ile nas to może kosztować. Na szczęście wózek i łóżeczko mamy, więc chociaż to nas odciąży.
A rzeczy są prześliczne i słodke, że chciałabym wszystko kupić:-).

Co do ubranek to w poprzedniej ciąży robiłam zakupy dla dzidzi od 1 miesiąca tylko takie żeby pasowały na dziewczynke i chłopca wec w3 miesiącu miałam już pokażną kolekcje:tak:teraz jeszcze nic nie kupiłam ale jak mi się coś spodoba to napewno się nie powstrztmam no i jeszcze dużo rzeczy zostało po Marysi

reklama
Asiu droga, ja mam również odrosty - wyglądam jak babajaga i moja lekareczka poweidziała, że po pierwsze: mam sobie dac teraz spokój, ponieważ substancje chemiczne zawarte w farbach i szamponach nie są niczym dobrym dla malucha, przyrównała to do kremów. Wiele z nich szkodzi na płód a to tylko kremy. Ja 13 lat temu w pierwszej ciązy pofarbowałam włosy jak zawsze na ten sam kolor, był to 6 miesiąc i wiesz co się stało? cała farba spłynęła do wanny, nic ale to nic na włosach nie zostało. ;) ja sobie odpuszczam ;);-)

Do góry