ewelinka307
Fanka BB :)
Ja pierwszą córcie urodziłam jak miałam prawie22 póżniej przerwa aż 10 letnia.Też już się martwie co z olapio mogłaby już napisać co i jak bo co chwile zaglądam czy już napisała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mysle ze 3 dzieci to jest juz rodzinka w komplecie:-)chociaz gdybym wczesniej miala parke to nie wiem czy tak szybko bym sie zdecydowala na 3 dziecko,ale ciesze sie ze jestem w ciazy i bedzie 3.Milosci wystarczy!!!ja jak 1 dziecko urodzilam to mialam ukonczone 21 lat.
Już niewiem co myśleć jakby była w domku to chyba by dała nam znać oby wszystko było w porządku!
ja też, już sprawdzałam, czy zostawiła jakiś numer kontaktowy do siebie, ale niestety nie:-(
Może zostawili ją na obserwacji...