reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

gniesha- ja od kilku lat marzę o łyżwach i w tym roku mąż wymyślił, że mi kupi i oczywiście strzeliłam focha, że teraz to nie chcę, bo jeździć przecież teraz nie będę i co mi po takim prezencie :wściekła/y:
zdec- dwa telewizory, łał :szok:, to szeroko poszliście :-D
Kasiulka- A teraz co oglądasz teraz? :-D:-D

reklama
Ja już mówię dobranoc.
Chciałam zrobić sobie i mężowi dobrze i zrobiłam sernik na zimno z galaretką, ale chyba moja tortownica jest nieszczelna i cała galaretka spłynęła mi po wszystkich poziomach lodówki w związku z czym dzisiejszy wieczór spędziłam na myciu lodówki, słoików i innych takich bo galaretka zdążyła stężeć.

kolorowych snów.

Dziewczyny, a jak myslicie czy można używać Listerine - płynu do płukania jamy ustnej. Dzis dokonałam jego zakupu a teraz po użyciu sie zastanawiam czy oby nie zaszkodzi bo jest bardzo ostry

Dziewczyny, a jak myslicie czy można używać Listerine - płynu do płukania jamy ustnej. Dzis dokonałam jego zakupu a teraz po użyciu sie zastanawiam czy oby nie zaszkodzi bo jest bardzo ostry

przecież tego nie połykasz, to nie zaszkodzi... chyba, że zapach Ci zaszkodzi i zwymiotujesz - ja bym tak na pewno miała :-D

przecież tego nie połykasz, to nie zaszkodzi... chyba, że zapach Ci zaszkodzi i zwymiotujesz - ja bym tak na pewno miała :-D
zapach jest nawet przyjemny, ale mówię wam poczułam jak wszystko w buzi mi wypaliło, przeżarło, ledwo wytrzymałam kilka sekund a powinnam dotrwać do 30, jak wyplułam to aż usta mi zdrętwiały, potem wyczytałam że w składzie jest alkohol i dlatego się troche zastanowiłam, czy to nie przeniknie gdzies głębiej...

reklama
Do góry