reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kreatorka-a gdzie byłaś na usg ja ide na Floriańską6 w piątek i też 250 byłam tam w poprzedniej ciąży wtedy jeszcze mieli klinike na starówce a teraz się przenieśli i byłam bardzo zadowolona:-)
krakowianka-zaglądaj do nas częściej tak jak kiedyś!

Ja byłam na Agatowej 10 :-) u dr. Jalinik, chociaż podobno wszyscy lekarze tam są bardzo fajni, sporo w Warszawie jest dobrych miejsc, ale o Agatowej przeważyło to, że dochód z wizyt przekazują na Warszawskie Hospicjum dla Dzieci :tak:

reklama
sealet o to moje pieski - labki :-) i też są strasznie rozpuszczone:zawstydzona/y:

Załączniki

• pieski 1.jpg
    pieski 1.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 29
  • pieski 2.jpg
    pieski 2.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
athena83 potwierdzam "POczwarka" to super książka, też nad nią płakałam ( i wcale nie działały na mnie hormony ciążowe);-)

dziewczyny właśnie robiłam troszkę przelewów i zdałam sobie sprawę że już jest luty:tak:
jeszcze tylko marzec, kwiecień, maj i juz czerwiec:-D

reklama
Do góry