Lenuszka
Mamusia Gajusi
mmm ja też uwielbiam lichiDziewczyny - polecam jeżeli któraś lubi herbatkę firmy DILMAH o smaku owoca LICHI. Bajka. Ja bardzo lubię owoce LICHI. Soczyste słodkie mniam mniam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mmm ja też uwielbiam lichiDziewczyny - polecam jeżeli któraś lubi herbatkę firmy DILMAH o smaku owoca LICHI. Bajka. Ja bardzo lubię owoce LICHI. Soczyste słodkie mniam mniam.
mmm ja też uwielbiam lichija teraz zajadam pałeczki kukurydziane
![]()
och ja swojego czasu uwielbiałam winko z lichiDziewczyny - polecam jeżeli któraś lubi herbatkę firmy DILMAH o smaku owoca LICHI. Bajka. Ja bardzo lubię owoce LICHI. Soczyste słodkie mniam mniam.
Sealet dawaj przepis na faworki ;-)bo cos czuje ze niedlugo bede je smazyc takiego smaka na nie mi robicieJa wcinam faworkimogłam poczekać na męża, żeby je lepiej utłukł, to byłyby bardziej puchate...no cóż - następnym razem;-)
to wszystko przez ta pogodęhello
pomocy dopadlo nas wszystkich przeziebienie,kaszel goraczka..itd
Mikolaj wyniotuje od tygodnia mam dosc prania juz i sprzatania...:-(
jutro mam wizyte u pani ginekolog ciekawe co mi powie na moje wszelkie dolegliwosci ?? hmm pewnie ze to wszystko normalne..:--(
uciekam sie polozyc dopoki maly spi bo ledwo zyje...:-)
Wchodzenie na forum tak czy inaczej będzie nieuniknione choćby jako przerywnik(kurczę, kiedyś w tym celu służyła mi fajeczka...
).
Sealet, pisząc "fajeczkę" miałam na myśli raczej papieroski, które to niestety przed ciążą pykałam i to w niemałej ilości
![]()