Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze spora część z was już robi badanie glukozy po obciążeniu, a moi obaj lekarze twierdzą że takie badanie robi się między 22 a 28 tygodniem i jeszcze nie mam skierowania. Zresztą w mojej karcie ciąży też tak jest napisane.
Ilu lekarzy Cie badało? Pisałaś, że ten, który to wykrył, to jest specjalista, ale może warto jeszcze gdzies sie wybrać?
Kiedy bedziesz miała wyniki tego kariotypu? Niestety sie zupelnie nie znam, ale czy taki wynik potwiedza chorobe na 100%??
Gniesha nie wiem czy to ma dla ciebie znaczenie ale chyba wszystkie tu bedziemy sie modlily o jak najlepszy wynik.. Badz dzielnaBadał mnie wspomniany specjalista. Później poprosił innego lekarza o wykonanie kolejnego usg (nie mówił jemu o co chodzi). Drugi lekarz potwierdził diagnozę. W poniedziałek na usg decyzdującym ma się zebrać całe konsylium. Od nich zależy reszta... Nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieję... Na wynik kariotypu będę czekała 3-4 dni.
Boję się bardzo