Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cieszę sie, że wszystko dobrze i gratuluję córeczki! Wpadaj częściej w wolnej chwili.Kurdeeeeeeeeee z tego wszystkiego zapomniałam o poście....wczoraj jeszcze pamiętałam ..... i zrobiłam do szkoły kanapki z wędliną//////ehhhhh
Witam,Ewuś dzięki za radę.Dziś jeszcze raz upiekę bo w sumie było pyszne i zobaczymy co bd.
Juz zamieszczam na stronce gotujące czerwcóweczkiWitam,
mogę prosić o przepis na to ciasto marchewkowe? Nigdy takiego nie jadłam a brzmi zachęcająco no i zdrowo![]()
Siedzę w domu od początku ciązy więc trzeba się czymś zająć. Muszę dużo odpoczywać i uważać na siebie choć ciąża rozwija się prawidłowo ale ze względu na wcześniejsze dwa poronienia ( na początku ciąży) muszę uważać na maleństwo![]()
Witam,
mogę prosić o przepis na to ciasto marchewkowe? Nigdy takiego nie jadłam a brzmi zachęcająco no i zdrowo![]()
Siedzę w domu od początku ciązy więc trzeba się czymś zająć. Muszę dużo odpoczywać i uważać na siebie choć ciąża rozwija się prawidłowo ale ze względu na wcześniejsze dwa poronienia ( na początku ciąży) muszę uważać na maleństwo![]()

A tam szok

Jest SUPER bo OGROMNY!!!!
Już widziałam jak jedzie tam: stelaż wózka, gondolka, łóżeczko, leżaczek;-) I wszystko na pewno się zmieści