reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hihihih tak się ucieszyłam ...wczoraj siostra mojego A była u gin i potwierdził ciąże(pół roku się starali) poprzytulała się do Jędrusia i zaszła.Malenstwo ma 5mm;))))))))) Mój na 1 USG miał 7mm;).Obliczyłam ,ze jak ona bd czuła juz ruchy ja lete rodzić hihihih oby do czerwca i jej ruchów:p

reklama
zdec mi na moim prywatnym poworku,w prywatnych garazach, z moimi wolno biegajacymi psami, zniszczyli dwa auta:D policja nic z tym nie zrobi bo nie ma swiadkow,ani dowodow.do du**y ta nasza policja

a popołudniu zarezerwowałam bilety na "Pisarz Widmo" pojdzimy z mężusiem. życze wam miłego dnia i pozytywnych wieści.

Zdaj relację z tego filmu :-) Zamierzamy wyciągnąć rodziców do kina w weekend i nie wiemy jeszcze na co, jak na złość nic ciekawego nie wyświetlają.

Wczoraj prawie cały dzień zmarnowałam przed kompem, niestety nie na tym co powinnam :-( Dziś jestem tylko chwilami, remont na całego i mnóstwo wiercenia :szok: maluchowi się ten hałas nie podoba albo podoba bo za każdym razem jak zaczynają to maluch wierci się niemiłosiernie :-)

Hihihih tak się ucieszyłam ...wczoraj siostra mojego A była u gin i potwierdził ciąże(pół roku się starali) poprzytulała się do Jędrusia i zaszła.Malenstwo ma 5mm;))))))))) Mój na 1 USG miał 7mm;).Obliczyłam ,ze jak ona bd czuła juz ruchy ja lete rodzić hihihih oby do czerwca i jej ruchów:p
super Jędrus będzie miał towarzystwo do zabawy:-)
moja przyjaciółka podobnie, jak byłam z córą w ciąży to często do nas zaglądała aż wreszcie udało jej się "zarazić" i także doczekała się upragnionej corci choć wcześniej bardzo długo się starali:tak::-)

super Jędrus będzie miał towarzystwo do zabawy:-)
moja przyjaciółka podobnie, jak byłam z córą w ciąży to często do nas zaglądała aż wreszcie udało jej się "zarazić" i także doczekała się upragnionej corci choć wcześniej bardzo długo się starali:tak::-)

Chyba coś jest w tym zarażaniu :-) hi hi hi kogo by tu zarazić?? :cool:

mnie osobiscie zarazila moja tipserka :-) a ja pare kolezanek:) w ogole zauwazylam,ze jak kobieta jest w ciazy,to inne kobiety jakos specyficznie do niej ciagna,chca sie spotykac,odwiedzac itp

A macie coś takiego jak spotykanie na swojej drodze mnóstwa kobiet w ciąży lub z wózkami? Ja codziennie po pare widzę;)Nawet mój A ostatnio mówił ze gdzie się nie obejrzy to albo w ciąży albo z wózkiem;):p

reklama
Do góry