P
paula24211
Gość
paulka-nie powiem ze zafundowałam go sobie tylko z przyjemności miałam w tym tez inny cel hihih
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
własnie wrócilam ze spacerku jakies 4km przeszłamspacerkiem tak fajnie na dworze jest ani nie za goraco ani nie za zimno
![]()
Kazał mi nabrać sił na wieczór, bo będziemy intensywnie pracować nad narodzinami naszej córeczki;-)

ja nie robię nic, głównie leże, więc pewnie szybko nie urodzę

i najchętniej spędzałabym cały dzień w wyrku, ale mam zazwyczaj moralniaka, że nie zrobiłam nic i się leniłam
Ale i tak mój wysiłek ograniczam do minimum ;-)paula znalazłaś już ten znaczek?
athena a te lampki były też w innym kolorze?Witam, ja właśnie wróciłam z mężem z zakupów, zaliczyliśmy OBI, Saturna, Reala, Ikea i leroy merlin. Zrobiliśmy trochę zakupów sporzywczych abym miała wszystko pod ręką jak urodze i trochę rzeczy do domu. Chcielismy kupić parowar ale jakoś nie możemy się zdecydować jaki wybrać- za duży wybór.
Może ten maraton zakupowy przyspieszy małego, choć nic tego nie zapowiada.
No i nie mogłam się powstrzymać i kupiłam małemu Body z Garfieldem, od dawna szukałam jakiś ubranek z tym kotem i nareszcie trafiłam w realu (fotkę wrzuce w odpowiedni wątek)