reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Koriander wszytskiego naj naj naj i szybkiego bezbolesnego porodu

Askut wroc z malenstwem :))

Iza kolej na Ciebie ??

Paula kiedy ty ostatnio przespalas cala noc ??

Gosiargo Majeczka cos sie niespieszy chyba za mocno ja prosilas zeby zostala :)

Milego dnia u nas na razie pogodowo wszytsko jest mozliwe jakies 17 st za oknem i chmury ale jakby zawialo to po nich mam nadzieje ze jednak pogody sie nie sparwdza i bedzie piekny tydzien :)

reklama
Hej Dziewczyny!!!!
Widzę że niektóre spać w nocy nie mogą....hehehehe:-D..Ja jak zwykle noc przespana z jednym wstawaniem na siusiu.....Sprawdzam czy któraś się rozpakowała ale jak widzę narazie nie chociaż kto wie może askut już cieszy się swoim dzieciątkiem:biggrin2:
Askut - trzymam mocno kciuki za Ciebie....oby to nie był fałszywy alarm i wszystko poszło sprawnie ...Myślami jestem z Tobą!!!!
Koriander - WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE CI ŻYCZĘ!!!
Ita - jak ja Ci zazdroszczę tego spaceru....Mi taki spacer z Polą marzy się ciągle!!!!

Dzień dobry wszystkim.
U mnie dziś nocka spokojna nie było ani jednego skurczu oprócz tego, który mnie złapał w lewą łydkę, jak do tej pory w ciąży miałam tylko trzy takie skurcze, ale ten był najbardziej bolesny. Wczoraj położyłam się na chwilkę na kanapie w salonie i usnęłam, mąż mnie obudził,żebym poszła do łóżka, ale podobno użyłam bardzo niecenzuralnych słów:zawstydzona/y:,że mnie budzi, więc odpuścił, przykrył kocem i poszedł spać do sypialni. Najlepsze jest to,ze ja tego nie pamiętam, obudziłam sie ok 1 i poszłam do sypialni dalej spać ;-). Rano było mi głupio jak mi to powiedział:zawstydzona/y: no, ale cóż zwaliłam na hormony;-)

koriander- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ I SZYBKIEGO BEZBOLESNEGO PORODU!!!

askut- obyś już wróciła z maleństwem do domku!!!
ita- życzę przyjemnych spacerów i oby wam pogoda dopisała

Askut trzymam mocno kciuki, żeby to było to. Jestem ciekawa czy masz już swoje maleństwo ze sobą:-)
Koriander wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Może będzie dzisiaj jakaś niespodzianka urodzinowa:-)
Paula ty z tym spaniem to masz przekichane... widzę że praktycznie każdej nocy spać nie możesz, a powinnaś teraz odpoczywać, bo prawdziwe zarywanie nocek dopiero się zacznie;-)

Pogoda u nas dzisiaj do bani, całą noc padał deszcze, dlatego nic mi się zupełnie już nie chce, a właściwie dopiero wstałam. Ale pędzę zaraz do pracy;-):-D:-D Teraz już mam dużo czasu, więc będę pracować do końca:-)

reklama
Witajcie, pogoda się popsuła - jakieś takie powietrze ciężkie i odbija się na moim samopoczuciu, które i tak nie jest najlepsze.

koriander - wszystkiego najlepszego
askut - no to dzisiaj bedziesz trzymała dzieciątko w ramionach - trzymam kciuki za szybli i bezbolesny poród

Do góry