reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie
Nie wiem, czy to przez tą pogodę, czy końcówka ciąży to powoduje, ale mogłabym spać i spać i spać.... Mój zapał do sprzątania dawno minął, już nie wiem co to syndrom wicia gniazda, leżę tylko i zapuszczam mieszkanie na nowo :zawstydzona/y:

Jest już po południu, ciekawe, czy Askut- ma już maleństwo przy sobie...
Koriander- a może rzeczywiście zaliczysz się do tych chlubnych wyjątków, które urodzą w terminie? Tego Ci życzę! No i udanej imprezki urodzinowej!

reklama
Ciekawe, któe jeszcze dziewczyny się rozpakowały, a my nie wiemy :-) strasznie dużo przestało się z nich odzywać Olimpia, Elizka i wiele innych... mam nadzieję, że jeszcze sobie o forum przypomną :tak:

Elizka pisze na majowkach. Termin ma na dzisiaj i nadal jest w dwupaku :)

wiecie co, ja jeszcze w pizamie chodze. Co za len mnie dzisiaj dopadl to ja nie wiem, ale az wstyd!

Żegnaj maju :) witaj porodzie ;P hihih:-D
no to dziewczyny zaczynamy niebawem czerwiec i wielkie rozpakowywanie :)
Te co już urodziły narobiły nam już "smakę" na posiadanie takich pięknych maleństw tak bardzo, że już większość z nas nie może się doczekać :)

askut
- czekamy na dobre wiadomości :)
annajak - no spokojnie :) przeterminowana to będziesz dopiero za jakieś 2 tyg. :)
przynajmniej jeszcze sobie poplotkujemy jutrona szkole rodz:)
a ja bez skurczy jakichkolwiek, ale rozmawiałam z moją mamą, która mówi, że do samego porodu tez ich nie miała. No , może tuż przed porodem jeden dzien, więc po prostu myślę, że to tak dziedzicznie :) mam i że nie ma czym się martwić. :happy2:

Za to spanie w nocy to mam takie jak ewela28 : przewalenie się z boku na bok to jest dopiero wyczyn gimnastyczny. Czuję się już słoniowato:sorry2:. Tak, jak całą ciążę było miło i mogłam sobie latać to tu to tam, tak teraz raczej wypoczywam i was podczytuje :) :tak:

Co do pogody...może i jest paskudna, ale w głębi ducha tak sobie myślę, że lepsze to niż męczyć się z takim brzcholkiem w upalne dni ;) więc zapowiadamy do końca czerwca umiarkowane ciepło, a jak ostatnia czerwcówka urodzi... będzie piknie :)
:tak:

a ja bez skurczy jakichkolwiek, ale rozmawiałam z moją mamą, która mówi, że do samego porodu tez ich nie miała. No , może tuż przed porodem jeden dzien, więc po prostu myślę, że to tak dziedzicznie :) mam i że nie ma czym się martwić. :happy2:

Ja dokładnie tak miałam w pierwszej ciąży. Zero skurczy. Po prostu któregoś ranka o 5 rano obudziły mnie skurcze :tak:I za 10 godzin miałam moją kruszynę przy sobie.

Za to teraz skurcze od kilku tygodni mam i nie mam pojęcia kiedy się zaczną te właściwe.

Ja już po wizycie miałam na 11.15 siedziałąm u lekarza 1,5 godz tyle mnie badał i tłumaczył!!!!
Powiedział, że jestem głupia, że chodzę na KTG i płacę im kasę jak on nie widzi potrzeby!!!!
Chyba żebym się źle poczuła to mam iść!!!Badał mnie na samolocie....oj bolało....ale powiedział, że będzie bolało zanim wsiadłam;)Mówi, że zrobi coś, że w ciągu 5 dni urodzę;)Nie wiem co robił ręką ale dosyć bolało....Powiedział, że ciąża piękna...donoszona...Mam jeżdzić na rowerze i chodzić po drabinie;)Czasem dobrze iść do innego lekarza;)

Mówi, że zrobi coś, że w ciągu 5 dni urodzę;)Nie wiem co robił ręką ale dosyć bolało....Powiedział, że ciąża piękna...donoszona...Mam jeżdzić na rowerze i chodzić po drabinie;)Czasem dobrze iść do innego lekarza;)

Pewnie Ci masaż szyjki zrobił.

O Askut nic nie wiem, niestety nic mi jeszcze nie odpisała.

Ja wizytę mam jutro, ciekawe co powie...

Ja już po wizycie miałam na 11.15 siedziałąm u lekarza 1,5 godz tyle mnie badał i tłumaczył!!!!
Powiedział, że jestem głupia, że chodzę na KTG i płacę im kasę jak on nie widzi potrzeby!!!!
Chyba żebym się źle poczuła to mam iść!!!Badał mnie na samolocie....oj bolało....ale powiedział, że będzie bolało zanim wsiadłam;)Mówi, że zrobi coś, że w ciągu 5 dni urodzę;)Nie wiem co robił ręką ale dosyć bolało....Powiedział, że ciąża piękna...donoszona...Mam jeżdzić na rowerze i chodzić po drabinie;)Czasem dobrze iść do innego lekarza;)

lena a po co on Ci gmerał i jakieś cuda robił, skoro ty do terminu masz jeszcze sporo czasu. Co innego, zebyś już na dniach miała rodzić jak ja np.

reklama
Do góry