reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Tętno małego jest w przedziale 120-160, a skurcze... hmmm... dziwnie to wygląda... zygzaczki w przedziale 60-80 przez kilka naście minut, a później nagle spadło do poniżej zero i tak się trzymało między 0 a 20 czasami 40 przez kolejne 20 minut... :/????

reklama
Dziewczyny,

Życze wam miłego weekendu:)
Zostaję wywieziona z miasta na wieś:-)
Wracam dopiero w niedzielę, jestem ciekawa czy będę w stanie nadrobić to co tu napiszecie.
Trzymam kciuki za wszystkie które w tym czasie będą rodzić;-) Ja również jadę z torbą do szpitala, ale mam nadzieję że jeszcze nie będzie potrzebna. I spokojnie dotrwamy do poniedziałkowej wizyty u lekarza:-)

lena-jak trwają kilka godzin te skurcze i się nie nasilają i nie skraca się czas pomiędzy nimi to raczej przejdą przynajmiej u mnie tak jest .fajny ten artykuł co podałaś linka tyle że u mnie już chyba wszystkie te objawy występują a jakoś nie rodze:sorry2:hm
zdec -udanego wekendu

Tętno małego jest w przedziale 120-160, a skurcze... hmmm... dziwnie to wygląda... zygzaczki w przedziale 60-80 przez kilka naście minut, a później nagle spadło do poniżej zero i tak się trzymało między 0 a 20 czasami 40 przez kolejne 20 minut... :/????
Czyli tetno w normie;)
A skurcze masz do porodu muszą być min 100;)

Dzięki dziewczynki za życzenia!:-)
Ja niestety spędziłam urodzinki w szpitalu na położniczym. Wprawdzie tylko jako odwiedzająca, ale niestety mało optymistycznie, jako że moja najukochańsza szwagierko-przyjaciółka straciła ciążę w 10 tygodniu i teraz jest na czyszczeniu:-(
Niemniej jednak atmosfera tego oddziału nie udzieliła się Jadze, więc w przeciwieństwie do Koriander nie będę obchodzic przyszłych urodzin wraz z córą:dry:

Lenka, trzymam kciuki żeby to jednak było dziś, bo z tego co się orientuję to od dłuższego czasu starasz się wilka z lasu wywołać:tak:
Natomiast wszystkim nowym mamusiom gratuluję z całego serca fantastycznych pociech!!!!

Lena wczoraj na szkole rodzenia mieliśmy o objawach porodu. Położna powiedziała, że jak weźmiesz no -spe, to jeśli to nie będzie poród...to uspokoi a jak to poród to go przyspieszy.
Poważnie brzmią te twoje objawy i długo się utrzymują .
Chyba czas.
Trzymamy kciuki jakby co.:tak:

reklama
Do góry