Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CZekam póki co.....zobaczę co dalej będzie...
Cierpliwa jestesJa bym nie wytrzymała i pojechała do szpitala z ciekawosci
![]()
:-) bo w ostatnim czasie bywało różnie, zaczynałam z ogromnymi chęciami a po chwili juz była strasznie zmęczona i odechciewało mi się wszystkiego;-)
paulka, ewa trzymam kciuki za rozwój akcji, mam nadzieję że szybko podzielicie się z nami wspaniałymi wieściami o kolejnych maluszkachWitam ponownie.
już po KTG. Położna stwierdziła że z takimi skórczami to na oddział rodzić powinnam iść. Lekarz zbadał i wysłał jeszcze do domu abym dopakowała torbę i czekać bo to JUŻ lada chwila. Jeżeli do jutra nie rozkręci się bardziej to mam zgłosić się na IP to zdecydują co dalej.
Paulka czyli jest nas dwie w takiej samej sytuacji.

oj... to podobnie jak gosiagro....nie zazdroszczę takiego wyczekiwania, chociaż pewnie znając moje szczęście też tak będę miałaJa już po wizycie w szpitalu, skurczy na KTG brak, szyjka 2cm ale oba ujścia otwarte. W niedziele znów mam się zameldować na KTG w szpitalu i to tyle, nadal nie rodze. CHOLERA wściec się można. Zaraz jade na zakupy, kupie coś na jutro na grilla.
oj nie pomogę z tym białkiem:-(Dziewczynki, wyszło mi białko w moczu- 45 mg/dL, to dużo? Powinnam się niepokoić???
Właśnie wróciłam z egzaminu uczennicy, dostała piątkę :-) Ale sensację wzbudzam w szkoleJakby ciężarnej w życiu nie widzieli
Na własnym ślubie nie byłam taką gwiazdą
dorotkade- no to prawdziwa rewolucja Wam się w życiu szykuje- dziecko, zmiana pracy, przeprowadzka... Ale opuszczacie województwo, czy tylko taka pobliska przeprowadzka?
czarna wiedźma- najlepszości urodzinowe :-)
oj kusisz kochana, ale wygladja bardzo apetycznieZobacz załącznik 252158witam ponownie
własnie pieke ostatnią porcje rogalików z dżemem i czekoladą
zaraz bede je pożerać hih hia
potem bede sie bała wejsc na wagę
![]()
oczywiście że zdrówko najważniejsze, a na spacerek jeszcze przyjdzie czasno niestety się nie odbyłtak jak napisała Dorotka niezaciekawie dziś u nas z pogodą, stwierdziłam że za duży wiatr jak na pierwszy spacer:-(więc znów skończyło się na werandowaniu, bo na balkon nam nie wieje, a tak wczoraj cieszyłam się na ten spacer...wkońcu z domu trzeba się ruszyć...ale cóż zdrówko Maluszka najważniejsze!
podziwiam za wytrwałość, ja bym juz pojechała do szpitala,a co najwyżej stwierdzą że jeszcze nie czas na Ciebie i odeślą do domku a może akurat cos się rozkręciwzięłam prysznic i no-spe forte i czekam zobaczymy czy przejdzie??

Przedstawiam Wam Anikowego Oskarka z opisem: "Możesz pokazać wielkoluda, Oskar robi furrore ;-) na położniczym. A ja sama nie wiem jak dokonałam tego. Dobrze, że nie znałam prawdziwej jego wagi ;-)"Zobacz załącznik 252208

widać odrazu że waga ciężka
Hy hy .. przeczytalam "z kopytkami" ;] i od razu nabralam ochoty na kopytka .. szczegolnie, ze jakos niedawno o nich z kolezanka rozmawialam .. juz wiem co jutro na obiadek ;DGłoooodna jestem że bym konia z kopytami zjadła, a niestety nie mogę bo zaraz pędzę do laboratorium odstać swoje w kolejce:-(