reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kajdusiu dzieki, juz sie stesknilam za twoimi postami bo dawno nie pisalas :tak: No jak to ty sie boisz porodu, stara wyga z ciebie, nie martw sie dasz rade, my bedziemy slac relkasujace i przeciwbolowe fluidy :-) Na basen mozesz smialo wiem tylko ze jak czop odejdzie to lepiej uwazac ze wzgl na infekcje.
Zdjecia wkleje na zamknietym jak najszybciej :tak:

reklama
Karo a dlaczego oni właściwie robią Ci cesarkę....ze względu na cukrzyce???? Pytam bo ja też będę rodzić na Karowej i też u mnie stwierdzono cukrzycę posterydową tak zwana...hehehe....ale u mnie nic nie mówili że będzie cesarka....

Ja mam cesarkę ze względu na wskazania neurchirurgiczne, dlatego cukrzyca nic tu nie wnosiła.

gosiagro- gratuluje bardzo!!!

chciałam też dodać, że dostałam dziś wieści od nemezizaki- niektóre ją może jeszcze pamiętają. ( zwłaszcza warszawianki z naszego spotkania). dziś o 13.21 urodził się jej synek Wiktor, waga 3410, 55 cm, 10 punktów.

Ostatnia edycja:
No, babcie pojechały, młody zaraz idzie spać, wreszcie spokój :-)
A od jutra mąż znów do pracy, Piter do przedszkola, więc będę mogła być z Wami na bieżąco :-)
agula82- my mamy przygotowany dla Piotrusia od Małgosi zestaw 3 samochodzików z filmu Cars, Piotrek ma niezmiennie fioła na ich punkcie od prawie roku, więc będzie kupiony :-D
koriander-to z niecierpliwością czekam na zdjęcia Lilianki :tak:
nemezizaki- gratulacje!!!

Nudny dzien,choc pogoda ladna. wystroilam sie w sukienke i słomkowy kapelusz i siedzialam na lezaku przy domu. Teraz Was poczytalam. widze,ze kolejne mamusie! Super!!
Moj małż ma niedlugo dojechac do mnie i armia mamy zamiar dzialac,ale cos mi sie wydaje,ze jak po poltora miesiaca niewidzenia zobaczy moj brzuch to bedzie troche przerazony...Paciorkowca nie mam wiec przeciwswskazan tez :-)
U mnie wczoraj dosc mocne skurcze,juz myslalam,ze sie rozkreci,ale nic z tego. Dzis spoko,choc mały jakby ciutke mnie ruchliwy, no i teraz cos sie spinam czesto,ale niezbyt mocno. Puchne troche;/ I te plamy na twarzy mnie dobijaja. Takie slonce i coraz ciemniejsze sa. Macie na twarzy czy gdzies takie przebarwienia?? Ja mam jakby takie wielkie piegi :eek: Ostatnio gdzies przeczytałam,ze moga być dość trwałe.:shocked2:

agast22
- oby jak najpredzej i współczuje tych chrapiących z sali szpitalnej.
Ostatnio spałam z siostra w jednym pokoju to mnie budzila,bo mowila,ze chrapie jak stary facet...łeee:eek: Współczuje tez dziewczynom,ktore beda ze mna lezały w szpitalu... :)

gosiagro - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

dziumdzia84 - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Rodzilas w UK? Dlatego tak popekalas, w Pl raczej by Cię nacieli i pewnie nie byłoby tylu szwów.. ;/ Predko wracaj do siebie :tak:

nemezizaki- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

heja

Moja mała daje mi troche popoalic:zawstydzona/y:non stop przy cycu, wtedy tez zasypia i jak sie ją odklada to placz i znow do cyca. Rzadko są chwile by sobie spala , ale czasami sie udaje. Rzadko tu bede zagladac, ale postaram sie. Wkleje zdjecie zuzi jak jak tylko bede miala chwilke.

Pozdrawiam

Witajcie,

Ja od piątku leżę na patologii i czekam. Dzisiaj na KTG skurcze 70% ale to mogą być przepowiadające. Jutro zobaczymy co dalej, bo przez długi weekend nic się w szpitalu nie dzieje.
Szkoda, że żadna nie zauwazyła że mnie nie ma, i nie spytała co u mnie :-(

Nudny dzien,choc pogoda ladna. wystroilam sie w sukienke i słomkowy kapelusz i siedzialam na lezaku przy domu. Teraz Was poczytalam. widze,ze kolejne mamusie! Super!!
Moj małż ma niedlugo dojechac do mnie i armia mamy zamiar dzialac,ale cos mi sie wydaje,ze jak po poltora miesiaca niewidzenia zobaczy moj brzuch to bedzie troche przerazony...Paciorkowca nie mam wiec przeciwswskazan tez :-)
U mnie wczoraj dosc mocne skurcze,juz myslalam,ze sie rozkreci,ale nic z tego. Dzis spoko,choc mały jakby ciutke mnie ruchliwy, no i teraz cos sie spinam czesto,ale niezbyt mocno. Puchne troche;/ I te plamy na twarzy mnie dobijaja. Takie slonce i coraz ciemniejsze sa. Macie na twarzy czy gdzies takie przebarwienia?? Ja mam jakby takie wielkie piegi :eek: Ostatnio gdzies przeczytałam,ze moga być dość trwałe.:shocked2:

agast22
- oby jak najpredzej i współczuje tych chrapiących z sali szpitalnej.
Ostatnio spałam z siostra w jednym pokoju to mnie budzila,bo mowila,ze chrapie jak stary facet...łeee:eek: Współczuje tez dziewczynom,ktore beda ze mna lezały w szpitalu... :)

gosiagro - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

dziumdzia84 - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Rodzilas w UK? Dlatego tak popekalas, w Pl raczej by Cię nacieli i pewnie nie byłoby tylu szwów.. ;/ Predko wracaj do siebie :tak:

nemezizaki- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

Kochana ja mam takie przebarwienia;/ zachcialalo mi sie opalac na sloncu i mam takie zlane piegi a dodatkowo wygladam jakbym w goglach sie opalala poniewaz okolicu oczu mi sie nie opalily;/ to wyobraz sobie jak wygladam;/

Ledwo człowieka od rana nie ma a tu już cztery nowe dzieciaczki:-)no tempo niezłe:tak:
Kasiulka a u ciebie na co czekają z tego co pamiętam miałaś mieć cesarke bo mała była dupcią na dole?

reklama
Do góry