reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Czesc dziewczyny jakos dziisaj nie miałam siły tutaj zajrzec chyba tylko rano zajrzałam choc nie pamietam juz nawet
my nadal w dwupaku jutro dzwonie do lekarza i musze umowic sie na wizyte znowu a juz myslałam ze nie bede musiała jechac a jednak:-D:-D:-D

Dziewczyny gratuluje maluszków!!! ale woreczek sie popról ciezko zadązyć hi hi

przepraszam ze nie odp wszystkim ale jestem tak wykonczona ze ide juz spac życze kolorowych snów i lekkich porodów jakby któejs przyszło do glowy rodzic dzisiaj jeezcze:-D:-D:-D

reklama
Niemozlwie zniknie czlowiek na chwile a tutaj taki dzieciaczkowy wysyp. jeszcze raz wszytskim gratuluje

Julia Magdalena super ze wypisali Was do domu oby na krotko :)

Agast moze jutro sie uda, szkoda ze HAnia nie moze cie odwiedzac ja sie wlasciwie nawet nie orientowalam jak to wyglada u mnie

Kasiula weekend byl czesc zniknela weekendowo. w kazdym razie zycze szybkiego tulenia malenstwa

Zdec jak cos znajdziesz na te pajaczki to napisz koniecznie, ja mam nimi usiana prawa stope wyglada to fatalnie, chyba bede do konca zycia w skarpetkach chodzic.... poza stopami wyszlo pare wokol ust i na dekoldzie. Ja cos doczytywalam ze robi sie to jakims obstrzykiwaniem naczynko po naczynku ale mam nadzie ze jest jakis krem czy cos

U nas w calosci weekend poswiecony Olafkowi w zwiazku z czym duzo wrazen i ruchu :) ale najwazniejsze ze on jest zadowolony :) Pochwale sie jeszcze skonczylam zakupy i wlasnie wywiesilam pierwsza pralke dzidziuskowa... bedzie tego strasznie duzo juz teraz okreslam na jakies 6 a pewnie i tak wyjdzie wiecej do tego prasowanie w tym upale :) no cos czeklam na slonce zeby wyschlo :)

Witam sie z rana ja juz zjadłam sniadanko i teraz zastanawiam sie co by tutaj robic:-) zjadłabym jakiegos batonika ale chyba mussze sie powstrzymac bo jak lekarz bedzie chciał zebym dzisiaj wpadła jeszcze to znowu na wage bede sie bala wejsc hihi
choc moze jeden w ta czy tamta nie zaszkodzi wiec moze sie skusze lepiej rano niz na noc tak jak wczoraj wystarczy ze otwoerzulam o 22 czekolade i nie wiem kiedy ja pożarłam:szok::-D

miłego dnia dziewczyny życze Wam

Witajcie,

Ja od piątku leżę na patologii i czekam. Dzisiaj na KTG skurcze 70% ale to mogą być przepowiadające. Jutro zobaczymy co dalej, bo przez długi weekend nic się w szpitalu nie dzieje.
Szkoda, że żadna nie zauwazyła że mnie nie ma, i nie spytała co u mnie :-(

Szczerze mówiąc skoro jesteś w szpitalu, to raczej czekałam na info że już masz maleństwo przy sobie:eek:właśnie dlatego że masz mieć cesarkę:tak:nie wiedzialam że w takim przypadku się też czeka:eek:

dziś o 12:55 urodziła małą Kasię annajak :)

annajak gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie,

Ale się dziewczyn rozpakowało w weekend:-)
Ciekawe co u leny bo się nie odzywała dawno;-)
Ja sobie siedzę już w pracy od 6:30, ale w sumie nie długo zamierzam już kończyć:-)

Życzę wszystkim miłego dnia.
A tym które mają w planach się dzisiaj rozpakować, spokojnego i szybkiego porodu:tak:

Jak tak patrze jak rozpakowywanie nabiera tempa a to dopiero 7 czerwiec to niedługo chyba sama tu zostane:-D
Zmykam zaraz małą do przedszkola odstawić no i pózniej do pracy ale się niechce w taką pogode:-(

reklama
Witam się po dłuuugim weekendzie:-)
Ale nam się maluszków urodziło:-) Jeszcze raz wszystkim mamusiom ogromne gratulacje !!:tak:
Ja nadal w dwupaku, ostatnio nawet z synkiem w noge grałam, ale miał ubaw jak za piłka starałam się biegać:-):-) i nic:-(
potem posprzatałam całą kuchnie szafki ,kafelki i też nic:-( skurcze niby są ale nieregularne a jak tylko wstane to przechodza:zawstydzona/y: ale nic jak do jutra nie urodze to w środe mam iść do lekarza i od razu daje mi skierowanie do szpitala:tak: Kacperkowi w brzuszku chyba dobrze bo cały czas szaleje:-)

Do góry