reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzięki kajdusia za odpowiedź. To chyba sobie jednak odpuszczę, bo ten mój mąż to już ma ze mną przekichane;-)
Jak dostanie PIT roczny, to się przeżegna:-D:-D:-D

Z tym czopem to jest tak że jest on galaretkowaty, może być przybrudzony niteczkami krwi, ale o brązowym to jeszcze nie słyszałam:shocked2:

No i lena w końcu wstała:-) Super że tak miło Ci minął weekend;-)

reklama
KAJDUSIU - jeżeli ty mnie pamiętasz to pozwoliłam sobie zapisać twój nr tel chciała bym sie znalężć tez na liscie rozpakowanych wrazie czego jak juz jestem na liscie czerwcówek to nich będe i w rozpakowanych mam na dzieję ze juz nie długo

kajdusia to pewne ze urodze,ale pewnie za 4tyg.

w ogole nie mam ochoty na nic. juz nic mnie nie cieszy, na widok ludzi mam ochote ich wszystkich zamordowac :-D :wściekła/y:
myslalam ze wymiotowanie 3mc dzien w dzien to byla masakra,ale to czekanie jest gorsze.
jestem pierwszym ateista/antychrystem w mojej rodzinie,ale chyba zaczne sie modlic do Boga, niech sobie juz boli, mocno czy bardzo mocno,ale niech sie zacznie.skoro jest taki fajny, to niech mi pomoze;p

Dobrze,ze tak swobodnie sobie tutaj ponazekac mozemy :-)

A mnie jakos wszystkie kosci bola.
A wiecie co mi pomogło na mojego piekacego hemoroida - masc ta na sutki bepanthen czy jakos tak sie pisze. Rewelacja -nic mnie juz nie piecze.

cobra jeszcze chwila.... chyba najbardziej po Twoich postach widać jak denerwujące jest czekanie;-) Spokojnie jeszcze tylko kilka dni...;-)

ewelinamariusz też byłam głodna, a nie chce mi się dwóch obiadów robić... więc próbuję teraz głód "zajeść" puszką kukurydzy:-D:-D

Cobra ale Twoje posty to mnie powalają na kolana po prostu:-D:-D

czesc laski. u mnie nic, z nerwow i bezczynnosci zre i zre jak taka swinia.do tego ciagle plakac mi sie chce.dzisiaj ide do lekarza,zeby nie dowiedziec sie nic nowego i zaplacic 150zl za wizyte,mam juz k... tego wszystkiego dosc. popadne w nerwice niedlugo.

gratuluje rozpakowanym, chyba przestane tu wchodzic,bo wszyscy rodza,oprocz mnie.

:-D:-D:-D oj nie moge, wiem latwo mi sie smiac ale co ja poradze.. trzymaj sie kochana w koncu malemu i w brzuchu sie znudzi!

reklama
cobra jeszcze chwila.... chyba najbardziej po Twoich postach widać jak denerwujące jest czekanie;-) Spokojnie jeszcze tylko kilka dni...;-)

ewelinamariusz też byłam głodna, a nie chce mi się dwóch obiadów robić... więc próbuję teraz głód "zajeść" puszką kukurydzy:-D:-D

Cobra ale Twoje posty to mnie powalają na kolana po prostu:-D:-D

dlaczemu ?:)

:-D:-D:-D oj nie moge, wiem latwo mi sie smiac ale co ja poradze.. trzymaj sie kochana w koncu malemu i w brzuchu sie znudzi!

juz go postraszylam ze nie tkne czekolady. skoro ja jej nie bede miec,to on tez:D
ale chyba mnie olewa,bo mu to samo od konca maja mowie.

athena - tak idz rodzic, na koncu sama bede sobie tu na bb dotrzymywac towarzystwa,bede prowadzic monologi ,zadawac pytania i sama sobie odpowiadac :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry