Czy też się tak pocicie ? Siedzę i normalnie mam mokre dłonie...Ciągle mi gorąco. Chociaż nie ma upału.
Ja na szczęście mam wiatraczek w pobliżu i kilka razy dziennie sobie go włączam. Dużo też pije picia z lodem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy też się tak pocicie ? Siedzę i normalnie mam mokre dłonie...Ciągle mi gorąco. Chociaż nie ma upału.
hehe właśnie pomyślałam jak by mnie ten stary siwy lekarz badał i chlusnęły by wody...hehe cały obryzganyhahah cobra ja czasem tez mam wrazenie ,ze sama do siebie na bb pisze, bo takie nudy sa teraz.![]()
Lena az niemozliwe,ze ten twoj małż schudł jak takie pysznosci mu gotujesz
Ja dzisiaj robie kurczaki takie jak w KFC ponoc maja byc, dostalam przepisa no zobaczymy, wlasnie wstawilam frytki do piekarnika zrobilam salatke z salaty,ogorka,pomidora i szczypiorku mniam mniam
A jaja by były,jakby te wody nam chlusnely np.przy badaniu ginekologicznym![]()
Ja jakos się nie pocę ale w nocy sie odkrywam a mój mąż ciągle mnie przykrywa masakraTez tak mam,ze nawet pryszcza nie moge wycisnac ,bo taka buzia mokra. A na egzaminie jak zdawalam w sobote to czułam jakby mnie ktos wiadrem wody oblał taka mokra byłam i to wszedzie hehe
Ja od jutra wielkie sprzatanie robie w chacie - chocbym miala pasc to bede sprzatac ;-)
Lena hahahaha ,ale by było![]()
wybacz ale tak się uśmiałam z tego, wiem że nie jest fajnie bo sama chciałabym juz urodzić ale co na to poradzimy, możemy sobie tylko narzekać ile sie da we własnym groniekajdusia to pewne ze urodze,ale pewnie za 4tyg.
w ogole nie mam ochoty na nic. juz nic mnie nie cieszy, na widok ludzi mam ochote ich wszystkich zamordowac![]()
myslalam ze wymiotowanie 3mc dzien w dzien to byla masakra,ale to czekanie jest gorsze.
jestem pierwszym ateista/antychrystem w mojej rodzinie,ale chyba zaczne sie modlic do Boga, niech sobie juz boli, mocno czy bardzo mocno,ale niech sie zacznie.skoro jest taki fajny, to niech mi pomoze;p
powodzenia, oby cos się wreszcie ruszyłoJade do szpitala, mam dość regularne skurcze co 6-4 minuty ale lekkie jak na moje oko (mam spory próg bólu) jakby coś to będę pisać do Zdec bo ona ma późny termin
mi przy córci czop zaczął odchodzić w czwartek, rano w niedzielę odeszły wody a o 18 lala już była z nami:-)hmmm ale to jedno z dwóch tylko wchodzi w grę??ja słyszałam, że czop nie zawsze odchodzi i nawet lepiej jak nie odejdzie bo chroni maleństwo przed infekcjami, a wody jak masz max 1,8l na chluśnięcie, które jest bardzo energiczne właśnie przeczytałam w gazecie![]()
oj też tak ma a jakie to jest wkurzające bo zaraz się budzę cała mokraJa jakos się nie pocę ale w nocy sie odkrywam a mój mąż ciągle mnie przykrywa masakraChyba chce mnie udusić
![]()
U nas na forum coraz większa ciszaHej dziewczyny co u Was?? Jak samopoczucie??
Może ktoś mi streści ostatni tydzieńnie dam rady nadrobić
Zbyt dużo czasu spędzam nad łóżeczkiem :-)