reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hahah cobra ja czasem tez mam wrazenie ,ze sama do siebie na bb pisze, bo takie nudy sa teraz. :-D

Lena az niemozliwe,ze ten twoj małż schudł jak takie pysznosci mu gotujesz

Ja dzisiaj robie kurczaki takie jak w KFC ponoc maja byc, dostalam przepisa no zobaczymy, wlasnie wstawilam frytki do piekarnika zrobilam salatke z salaty,ogorka,pomidora i szczypiorku mniam mniam

A jaja by były,jakby te wody nam chlusnely np.przy badaniu ginekologicznym :-D
hehe właśnie pomyślałam jak by mnie ten stary siwy lekarz badał i chlusnęły by wody...hehe cały obryzgany;)przeciera oczy;)

Czy też się tak pocicie ? Siedzę i normalnie mam mokre dłonie...:szok:Ciągle mi gorąco. Chociaż nie ma upału.

Tez tak mam,ze nawet pryszcza nie moge wycisnac ,bo taka buzia mokra. A na egzaminie jak zdawalam w sobote to czułam jakby mnie ktos wiadrem wody oblał taka mokra byłam i to wszedzie hehe :-D

Ja od jutra wielkie sprzatanie robie w chacie - chocbym miala pasc to bede sprzatac ;-)

Lena hahahaha ,ale by było :-D:-D

No to jutro jak wsiąde na samolot to mi się napewno przypomni hluśnięcie wodami he he a mój gin to takie głupie miny robi jak tam zagląda że polać sie mozna na początku to myślałam że mu się tam coś nie podoba no ale staram sie wszystko ładnie wygolone teraz to nawet niewiem czy ładnie bo nie widze:-Dale miny robi dalej takie same:-D

Tez tak mam,ze nawet pryszcza nie moge wycisnac ,bo taka buzia mokra. A na egzaminie jak zdawalam w sobote to czułam jakby mnie ktos wiadrem wody oblał taka mokra byłam i to wszedzie hehe :-D

Ja od jutra wielkie sprzatanie robie w chacie - chocbym miala pasc to bede sprzatac ;-)

Lena hahahaha ,ale by było :-D:-D
Ja jakos się nie pocę ale w nocy sie odkrywam a mój mąż ciągle mnie przykrywa masakra:)Chyba chce mnie udusić;)

Dobry pomysł z tymi porządkami w lodówce:-) Chyba też się za to wezmę, bo już rzeczywiście brudna w środku jest;-)
Pisałyście o wynikach, też odebrałam moje i rzeczywiście w końcówce są najlepsze, bo wszystko jest w normie;-)
Oprócz tych moich nieszczęsnych Neutrofilów, ale je zawsze mam troszeczkę za wysokie.
Kupiłam również po drodze truskawki i czereśnie, którymi tak ostatnio zachęcałyście:-) Ale zjem to wszystko po wizycie, żeby nie ważyć na wadze 80kg:szok::szok: Przecież mi nie uwierzy że zjadłam po kilogramie truskawek i czereśni:-D:-D

hehehe a ja właśnie wstałam z małej drzemki ok 1,5 godz:-D i coś bym zjadła tyko co?
kajdusia to pewne ze urodze,ale pewnie za 4tyg.

w ogole nie mam ochoty na nic. juz nic mnie nie cieszy, na widok ludzi mam ochote ich wszystkich zamordowac :-D :wściekła/y:
myslalam ze wymiotowanie 3mc dzien w dzien to byla masakra,ale to czekanie jest gorsze.
jestem pierwszym ateista/antychrystem w mojej rodzinie,ale chyba zaczne sie modlic do Boga, niech sobie juz boli, mocno czy bardzo mocno,ale niech sie zacznie.skoro jest taki fajny, to niech mi pomoze;p
wybacz ale tak się uśmiałam z tego, wiem że nie jest fajnie bo sama chciałabym juz urodzić ale co na to poradzimy, możemy sobie tylko narzekać ile sie da we własnym gronie:tak::-D
Jade do szpitala, mam dość regularne skurcze co 6-4 minuty ale lekkie jak na moje oko (mam spory próg bólu) jakby coś to będę pisać do Zdec bo ona ma późny termin
powodzenia, oby cos się wreszcie ruszyło
hmmm ale to jedno z dwóch tylko wchodzi w grę??ja słyszałam, że czop nie zawsze odchodzi i nawet lepiej jak nie odejdzie bo chroni maleństwo przed infekcjami, a wody jak masz max 1,8l na chluśnięcie, które jest bardzo energiczne właśnie przeczytałam w gazecie;)
mi przy córci czop zaczął odchodzić w czwartek, rano w niedzielę odeszły wody a o 18 lala już była z nami:-)
Ja jakos się nie pocę ale w nocy sie odkrywam a mój mąż ciągle mnie przykrywa masakra:)Chyba chce mnie udusić;)
oj też tak ma a jakie to jest wkurzające bo zaraz się budzę cała mokra

ZDEC my wczoraj jak wracaliśmy z zawodów to mąż mi kupił łubiankę;)MMMM jeszcze takie z piaskiem jadłam pyszne;)A czereśnie jakos mnie nie ciągnie bo myślę, że w nich robale są;)
EAGLE no to dość denerwujące;)

Hej dziewczyny co u Was?? Jak samopoczucie??
Może ktoś mi streści ostatni tydzień :-D nie dam rady nadrobić :-D Zbyt dużo czasu spędzam nad łóżeczkiem :-)

reklama
Hej dziewczyny co u Was?? Jak samopoczucie??
Może ktoś mi streści ostatni tydzień :-D nie dam rady nadrobić :-D Zbyt dużo czasu spędzam nad łóżeczkiem :-)
U nas na forum coraz większa cisza;)Bo dużo juz się wykruszyło siedzę i tam myślę, że ZDEC sama będzie ze sobą pod koniec pisac;)

Do góry