Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy bierze któraś z Was TARDYFERON??
Co to jest za lek? bo dzis bylam po wypis i mam napisane ze to mi podawali, a jak pytalam sie pielegniarce to mowila ze zelazo...
Ja kupilam sobie dzis lody smietankowe i do tego truskawki mniam mniam.
A moze rzeczywiscie to nie jest czop, to czemu mam taka wydzieline ? i coraz wiecej jej jest..;/
Ja brałam dość długo, ale w 37 tyg miałam odstawić wszystkie leki i już nie biorę:-)Czy bierze któraś z Was TARDYFERON??

, bo gołe i bose pojedziemy !!!! Ja brałam dość długo, ale w 37 tyg miałam odstawić wszystkie leki i już nie biorę:-)
Widzę że tu wysyp dzieciaczków nastąpił....wielkie gratulacje dla wszystkich nowych mam!!!!
Ja ostatnie 2 dni w domu i w czwartek do szpitala, zobaczymy co to się będzie działo
A co! poprowadzę sobie monolog
Tylko tak się jeszcze zastanawiam komu ja napiszę że urodziłam, jak wy nie będziecie miały czasu wchodzić na BB
Ale czekaj, czekaj... czop mi już poszedł więc możecie się zdziwić;-) Zobaczymy co lekarz dzisiaj powie:-)
Widzę na forum przegrupowanie, mamy które już urodziły piszą głównie na wątku pielęgnacja naszych skarbów, a te niedobitki które dalej czekają siedzą tutaj na ogólnym![]()

ja też go brałam chyba przez 3 miesiące bo poleciała mi hemoglobina, hematokryt i płytki, ale na ostatniej wizycie ginka kazała mi skończyć opakowanie ( chyba 5-6 sztuk) i juz więcej mi nie dawała receptyCzy bierze któraś z Was TARDYFERON??