reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A u mnie jak narazie jest super pogoda!;-) lekki wiaterek ale słońce praży;-) ale skoro u Was burze to i do mnie przyjdą...

Tak odnośnie tej uprzejmości moherów itp to u mnie jest to samo... patrzą jakby kosmitę zobaczyli no ale wczoraj byłam miło zaskoczona bo w carrefourze kasjerka wyszła zza kasy i mnie zawołała i wszystkim kazała mnie przepuscić:-D:-D wszystcy mieli takie miny:szok: hih a jeden Pan wyskoczył z tekstem do mnie: jakby Pani wiedziała co ja dziś cały dzień robiłem... hahha niewiele mnie to obchodzi.
ale bezczelny ten facet:wściekła/y::szok::wściekła/y: wstydziłby się wypowiadać takie słowa!!!

No i się trochę zdołowałam po Waszych wizytach....
Niby wiadomo ze każda ma inaczej ale jak mi powie nie to co chcę usłyszeć to nie wiem:-D:-D:-D:-D
Rany,,,chyba zrzędzę :szok::-D:-D

widze ze w zamieszaniu spowodowanym oczekiwaniem na malenstwa posty rozpakowanych czerwcowek sa pomijane
no przynajmniej moj
zdjecia mojego synka tez nikt nie zauwazyl, szkoda:-(

Witajcie, ja dalej z brzuchem :-)

Paula was pozdrawia ze szpitala :-D

Kurde w nocy chyba ze 4 razy na siku wstawalam i jeszcze tak gorąco było,ze za kazdym razem sprawdzalam czy okno otwarte

Widzę,ze sie wciagnełyscie w farmy - fajnie , nie jestem sama :-) ,ale pewnie jak nasze maluszki przyjdą na swiat to farma pójdzie w odstawkę ..

Moj sie ze mnie smieje,bo mówie,ze wczoraj przepakowałam torbę do szpitala i w jednej zmiesciłam wszystko ,a on sie pyta który raz to robie ,a ja na to,ze juz trzeci,ale ostatni :-D
Mnie wkurza jak z jego rodziny ciotka dzwoni i głupio sie pyta czy nie urodziłam,bo sie nie odzywam nic :angry:, głupia baba !
Kurde i wkurza mnie jak jakas sie wypakuje,a ja jeszcze sie turlam,ale moj mnie pociesza i mowi,ze dziewczyny przeciez mialy szybszy termin ,ze ja sie tez doczekam - no racje ma jak niewiem co,ale co zrobic jak jest takie cisnienie :-)

klementinka ,ale ty głupoty piszesz - zdjęcie jak z jakiegos albumu tak piękne wykonane i dzieciątko przesłodkie :-)

hej dziewczynki
melduje sie rozpakowana z malym w domu,
niestety nie czytam na biezaco bo jestem miedzy karmieniami a odciaganiem pokarmu
Jas strajkuje i nie chce ciagnac piersi, mam nadzieje ze polozna pomoze
a oto Jas

Klementinka przepraszam:zawstydzona/y: Jakoś umknął mi Twój post, zobaczyłam wyżej posta kajdusi i na niego odpisałam:zawstydzona/y:
Ale Jasio wygląda przecudnie, jeszcze w tej bieli jak malutki aniołeczek;-) Szczęściaro;-)

reklama
widze ze w zamieszaniu spowodowanym oczekiwaniem na malenstwa posty rozpakowanych czerwcowek sa pomijane
no przynajmniej moj
zdjecia mojego synka tez nikt nie zauwazyl, szkoda:-(

Przepraszam, że nic nie napisałam ale oglądałam zdjęcie Twojego Jasia. Jest śliczny i taki maleńki! Gratuluję i zazdroszczę, że masz już to za sobą.

Do góry