reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kaj tak się właśnie zastanawiałam dlaczego się nie odzywasz...myślałam że urodziłaś ale widze że miałaś nockę podobną do mojej bo ja też wróciłam o 2 ze szpitala. W którym szpitalu byłas? u mnie na szczęscie z tętnem małej wszystko ok, mam nadzieje ze u ciebie tez bedzie wszystko dobrze, trzymam mocno kciuki!

reklama
Czesc Kochane kurcze przepraszam Was ze tak dlugo milczałam ale uwierzcie nie miałam czasu nawet wlaczyc kompa miałam 5 egzaminów a z maleństwem uwierzcie mi ze bylo ciezko cokolwiek sie nauczyc, ale najwazniejsze ze sie udało i MAM WAKACJE!!!! SESJA ZALICZONA

zaraz podczytam co u Was ile mamus rozpakowanych kolejnych

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom:)

no i sie naczytalma mala jest głoooodna musze ja nakarmic:)

Podziwiam i GRATULACJE zaliczonej sesji!!!!

Wróciłam z ryb;)Mąż chyba pół stawu wyłowił;)A u mnie dalej nic;)
to tak jak u mnie nic :(

za to pojechałam na Jarmark Katarzyński i zakupiłam maselniczke oraz talerz do ciasta z mojej kolekcji porcelany z Bolesławca :D a od pana sprzedawcy dostałam motylka do powieszenia na ścianie

jestem dziś osłabiona na max, jak zmierzyłam temp to mam 35,8, czuje się jakbym umrzeć miała za moment

a do tego mnie prawa pierś zaczęła boleć :-(

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Widzę że oprócz dziewczyn, które napisały mi sms-a żadna się nie rozpakowała.
A szczerze sądziłam że katarzynajanicki i lena się wysypią, ale już nic nie mówię żeby was nie denerwować.
Wróciłam od mamy, a tam ciągłe pytania kiedy urodzę... no holera jak bym mogła to wiedzieć:wściekła/y:
Teść chciałby jutro, bo jego urodziny, a teściowa znudzona oczekiwaniem wyjeżdża na wakacje w środę i wraca w środę za tydzień i ma nadzieję że mała na nią poczeka, ale ja nie mam takiej nadziei:no:
Wypatrzyłam sobie termin na środę;-)
Ale stawiałam w tym celu pasjansa i wyszło że jutro:-):-) Hahaha.... zobaczymy co z tego będzie:-)
W sumie na jutro i wtorek mam jeszcze inne plany, ale z chęcią je zmienię:tak:

reklama
Paulka masz naprawde mega glowe z maluszkiem 5 egzaminow

Kasiulka piekne zdjecie a Hania jaka dorodna, po tym moim chomiczku patrze na wszytskie wieksze dzieciaczki z nieukrywanym zachwytem, tez bym chciala choc troszke tluszczyku na nim zobaczyc

Cobra spokojnie tyle wytrzymalas to wytrzymasz pare godzin i maz zdazy :)

Lena rybki teraz czyscisz ??

Trzymam kciuki za szybkie porody dzis w nocy

A moja drobinka spi slodko nie oprozniwczy wczesniej mleczarni , juz czuje ze sie robia kamienne. Wsatl dzis rano ok 7 zasnal przy mnie i spal do 11.30 potem, zasnal ok 14 i dopiero zamieszanie wywolane gosciami go obudzilo po 17. Pociumkal wykapal sie i znow spi. Ja popoludniu zdazylam zaliczyc wybory i sklep z olafkiem, Jutro rejestrujemy Eryka tylko dalej nie wiem jakie drugie imie po dziadku czy po pradziadku a czasu coraz mniej

Do góry