reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2010

No i d..pa.....Jestem już w domu ....Na KTG anie jednego małego skurczu....ZERO!!!!!....Następne KTG w poniedziałek ale mogę je zrobić w Siedlcach...Nie będę jechać 2 godziny do Warszawy żeby byc podłączoną 20 minut do KTG i się dowiedzieć że nic się nie dzieje!!!!! Ach.....Czyli ja też nadal czekam!!!!!

reklama
podobno jest wyz demograficzny, miejsc brak,no chyba ze sie zacznie rodzic samemu to musza cie przyjac.. lena a co masz wpisane w powodzie przyjecia do szpitala? tzn na skierowaniu

ja mam na swoim skierowaniu "ciąża przeterminowana" napisane

Lena
ja też mam gigantycznego stresa :szok:

A jak jest u Was z wywołaniem??dostajesz kroplówę i czekasz??

gin mi powiedział, że mi da jakieś lekarstwo, żebym urodziła, ale co miał na mysli to cholera wie ;/

mój mąż do mnie ostatnio, czy się nie pogniewam, jak mi prezent za urodzenie dziecka po wypłacie w lipcu kupi, bo teraz hamulce w aucie są do zrobienia :cool2: a mi już wszystko jedno, jak urodzę to będzie najwiekszy prezent dla mnie :-)

mój mąż do mnie ostatnio, czy się nie pogniewam, jak mi prezent za urodzenie dziecka po wypłacie w lipcu kupi, bo teraz hamulce w aucie są do zrobienia :cool2: a mi już wszystko jedno, jak urodzę to będzie najwiekszy prezent dla mnie :-)

Skąd ja to znam:wściekła/y: Właśnie przed chwilą się dowiedziałam ile będzie nas kosztować wymiana rozrządu:wściekła/y: masakra.......... ale w sumie mój mi zawsze to tłumaczy, lepiej teraz ten tysiąc wpakować, niż potem jak walnie płacić 6tys:((((

Skąd ja to znam:wściekła/y: Właśnie przed chwilą się dowiedziałam ile będzie nas kosztować wymiana rozrządu:wściekła/y: masakra.......... ale w sumie mój mi zawsze to tłumaczy, lepiej teraz ten tysiąc wpakować, niż potem jak walnie płacić 6tys:((((
to z kolei jak bym swojego męża słyszała, widać jeśli chodzi o auta to mają te same argumenty :-)

Witam się;-)
Zanim zdążyłam doczytać o czerwcowej mamie to zdążyłam się zdenerwować chorobą i śmiercią<rzekomą>jej dziecka...Popieram słowa Leny-żal!!!!Jak tak w ogóle można!!!!!

Moje chłopcy sobie z babcią siedzą więc korzystam:-D
Kubusiowi nie wiem od czego ciągle topnieje oczko:zawstydzona/y:przemywam solą fizjologiczną ale tylko tyle że zmyje a za chwilę znowu to samo:/może wiecie od czego to może być i czym mogę skutecznie się tego pozbyć???

Cobra trzymaj się dzielnie,wiem że ciężko ale jak będziesz miała Kubcia przy sobie to zapomnisz o tym co było....Trzymam kciuki:happy2:

nasza kreatorka to chyba dalej zapoznaje się z Ninką:-D

Nie miałam kiedy napisać ale po długiej nieobecności na forum widzę że wróciła do nas Olimpia co mnie bardzo cieszy bo lubiłam czytać jej posty a znikła tak nagle bez słowa<no no no>

Wszystkie maleństwa(i te w brzuszku i juz na świecie)całuje bardzo mocno,a ich mamy maja komniaki od moich bliźniaków:-D:-D a ode mnie pozdrowionka;-):cool::happy2:

Problem z oczkami ma wiele maluszków ponieważ kanaliki są bardzo malutkie i się zatykają .U nas pediatra zaleciła przemywać przegotowaną wodą i 3-4 x dziennie robić delikatny masaż. Możesz zakupić także krople homeopatyczne świetlik i 3x1 przez 4 -5 dni zakrapiać nimi oczka. Nie należy stosować rumianku , bo często uczula.

Hefi ten starszy w okularach to ordynator oddziału...dr Skrzypek ...wrrr..jest tylko miły jak sie jest jego pacjentką...a ten młody to chyba rusek albo ukrainiec;)
Rumiankiem nie wolno oczka przemywać bo wysusza śluzówkę:(

Hefi ten starszy w okularach to ordynator oddziału...dr Skrzypek ...wrrr..jest tylko miły jak sie jest jego pacjentką...a ten młody to chyba rusek albo ukrainiec;)

Właśnie tak pomyślałam że to może być Skrzypek.
Lekarze już tak mają, żę jak się jest ich pacjentką i się im płaci przez całą ciążę to inaczej traktują....

Właśnie tak pomyślałam że to może być Skrzypek.
Lekarze już tak mają, żę jak się jest ich pacjentką i się im płaci przez całą ciążę to inaczej traktują....

Ja stwierdziłam, że idę na żywca co ma być to będzie;)A może akurat nie będzie bolało nie takie damesy rodzą i dają radę a ja nie dam??

reklama

nie to nie rusek ani ukrainiec chyba że ich tam dwóch bo jeden to Pasławski (prowadził moją ciąże), poza tym nie miał akcentu :) On był taki młody ciemny i niegadatliwy.

Do góry