zdec
Mama Natalci:)
Ja stwierdziłam, że idę na żywca co ma być to będzieA może akurat nie będzie bolało nie takie damesy rodzą i dają radę a ja nie dam??
To jest najbardziej prawidłowe podejście:-) TAK TRZYMAĆ!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja stwierdziłam, że idę na żywca co ma być to będzieA może akurat nie będzie bolało nie takie damesy rodzą i dają radę a ja nie dam??

. może ja jestem jednym z tych przypadków co poród zaczyna się nieregulanymi skurczami???
A z ciekawosci - po terminie zglasza sie na izbe porodowa czy na patologie? Bo, zakladajac ze mojemu tak dobrze w brzuszku to sie musze zorientowac w temacie ... ;D a ja tez bede bez skierowania, bo ginka prywatnie ..COBRA ja nie mam skierowaniaNie muszę mieć jak jestem 7 dni po terminie to tak z automatu przyjmują
![]()
ewus - najlepiej idz do pediatry, oprocz soli fizjologicznej przepisze jakies kropelki do chorego oczka .. a jak nie pomoze to do okulisty da skierowanie - mi tlumaczyla przy Malgosi, ze czasami dzidzius ma kanaliki lzowe zatkane i to stad. Ale najpierw test z kropelkami - a potem dopiero jakies masaze oczka i inne akcje czyszczace kanalikKubusiowi nie wiem od czego ciągle topnieje oczkoprzemywam solą fizjologiczną ale tylko tyle że zmyje a za chwilę znowu to samo:/może wiecie od czego to może być i czym mogę skutecznie się tego pozbyć??
a Ty w domu jeszcze?!Witajcie Puchatki tutaj niedźwiadek...

A z ciekawosci - po terminie zglasza sie na izbe porodowa czy na patologie? Bo, zakladajac ze mojemu tak dobrze w brzuszku to sie musze zorientowac w temacie ... ;D a ja tez bede bez skierowania, bo ginka prywatnie ..
ewus - najlepiej idz do pediatry, oprocz soli fizjologicznej przepisze jakies kropelki do chorego oczka .. a jak nie pomoze to do okulisty da skierowanie - mi tlumaczyla przy Malgosi, ze czasami dzidzius ma kanaliki lzowe zatkane i to stad. Ale najpierw test z kropelkami - a potem dopiero jakies masaze oczka i inne akcje czyszczace kanalik
Nie przemywaj rumiankiem - u nas mala byla na niego uczulona ogolnie - przeszlo jej dopiero potem
Co do napraw samochodu - u mnie maz ma wparcie, niestety wiem ze brak reakcji we wlasciwym momencie konczy sie duzo wieksza kwotowa inwestycja ;P A poki co czekamy, czy po ostatniej stluczce dadza nam szkode calkowita czy nie .. To chociaz by jakies podobne sie kupilo - zeby bylo, bez auta jakos tak dziwnie ;P dobrze, ze nie mam az tak strasznie daleko do szpitala ..

,a teraz przy godzinnym wiszeniu na cycu w końcu poszedł spac :-) Sutek to mi chyba zaraz odpadnie tak piecze 

No jeszcze w domu;(cytrusik - gratulacje ogromne!
Agi78 - 3mam kciuki zeby to nie byl falszywy alarm!!
a Ty w domu jeszcze?!
kajdusia - ale super przywitanie,a najlepsze od syneczkapiekne konfetti:-)
Ja mam dzis lenia. Noc srednia,swedzaca wciaz;/ mi to chya nawet skurcze przesly,bo jeszcze kilkad ni temu to sie spinalam dosc czesto,a wczoraj i dzis luz... heh. Na 20 jade na KTG. Zaraz sie ubiore i do sklepu i obiad robic. Ale lipa.ja tez nie urodze sama,na bank.
mała właśnie przysypia w kołysce a ja z ciekawości do was zaglądam czy może są jakieś prezenciki dla tatusiów, ale na razie chyba cisza
ja od swojego J. dostałam kwiatki i słodkości

My już po spacerkumała właśnie przysypia w kołysce a ja z ciekawości do was zaglądam czy może są jakieś prezenciki dla tatusiów, ale na razie chyba cisza
kalwa - i jak tam szczepienie, ja pierwsze mam 19 lipca
kajdusia - super miałaś przyjęcie w domuja od swojego J. dostałam kwiatki i słodkości
cobra - pewnie chodzi o indukcje porodu![]()