Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja nie polecam tego uchowego termometruWitajcie
u nas drugą noc z rzędu Krzyś zasypia o 19.00, budzi się raz ok. 3.00, a potem ok. 6.30Mam nadzieję, że tak mu już zostanie
Co do przekręcania się - nasz skarb skacze na brzuszek jak szalony, po kilkanaście razy po sobie, do znudzenia, ale już z brzuszka na plecki potrafi wylądować chyba tylko przypadkiem. A i przekręca się zawsze przez lewe ramię.
Co do termometrów - my mamy Canpolu, elektroniczny, ale nie był to najlepszy pomysł, bo Krzyś nie pozwala nim zmierzyć temperatury. Myślę teraz nad zakupem takiego "sekundowego", jak w klinikach, którym przez jedno pstryknięcie mierzy się dziecku temperaturę w uchu. Szczerze mówiąc nie sprawdzałam jeszcze ile to kosztuje...Czy któraś z Was miała do czynienia z tym "cudem"?
P.S. Perfecta - powodzenia na szczepieniu. Nas to czeka w dniu jutrzejszym![]()
gratulacje, chyba zebolki lubia wychodzic paramiZaraz trochę ponadrabiam, co tam, u Was, ale muszę pochwalić się, że mamy drugi ząbek!!! Wczoraj wieczorem odkryłam![]()
Witam i ja.
Perfekta- powodzonka na szczepieniu.
Kasiu- gratuluję drugiego ząbka
Ja Jaśkowi daję ostatnio jeden słoiczek obiadku/zupki Koło 14 a drugi słoiczek np jabłuszek koło 17/18 i przed spaniem koło 20-ej kasza z butli 200ml.
a co do obrotów to moja od wczoraj załapała jak się turla no i teraz dopiero mata i 30 szt puzzli piankowych pod nią to już za małe terytorium turla sie po całym pokoju 

Chyba nam chce wynagrodzic zblizajaca sie zime tysiaclecia 
Az strach sie bac. Uciekamy na spacerek

)

, może to przypadek, bo te 5 pobudek to jest od kilku dni, a kaszkę już dawałam wcześniej wiec może nie ma związku
zobaczę jaka będzie dzisiejsza noc, dzięki za rade, mam w domu krem Oilatum Soft to jej posmaruje i z powrotem zamienię płyn do kąpieli z Nivea na Oilatum
, moja tylko kilka razy powiedziała dada i cisza; zazdroszczę pogody u nas dziś deszcz, no ale ostatnie dni były cieplutkie