Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W.KRUK beads | W.Kruk - 1840 Biżuteria, pierścionki, zegarki, brylanty=
Zostaję tam do niedzieli, bo mój cały piątek, sobota i niedziela pracuje
Wiesz co to jest tak że ja szczepie na WZW szczepionką której nie refunduje NFZ to właśnie Engerix, a teraz okazuje si e na chwil obecnej tej szczepionki nie ma nigdzie...obdzwoniłam sporo aptek w W-wie i nawet przychodnie przy szpitalu w którym rodziłam (tam właśnie robiłam pierwsze szczepienie i nie chciałam na NFZ tylko płatną-podobno lepszą) i oni też nie mają tej szczepionki....teraz muszę czekać aż producent dostarczy ją do hurtowni i dopiero małego zaszczepie, ma to się stać w najbliższym czasie tak mi powiedział Pan z jednej apteki.
właśnie też chciałam małego jakąś lepszą na to wzw zaszczepić ale my za 2 tyg dopiero idziemy
ja też chcę takie szczęście buuuuuuuuuuuu
i reszta mieszkancow tez. super bylo:-) troche mi biegi sie mieszaly no ale to pierwszy raz po dwoch latach. A instruktor smieszny, zgadalismy sie ze chodzilam z jego chlopakiem do szkoly ale ten swiat maly.olu nie przejmuj sie moja tez malo zjada na raz, herbatki wypija przez caly dzien ok 100ml a z jedzeniem jest bardzo roznie, w nocy cyc, czasami tylko sie przyssie i zasypia, ale rosnie i sie rusza wiec chyba jest okTak czytam ile te wasze dzieci jedzą, po prostu nie wierze że maluch może tyle zjeść, Klara jadła dziś 3 razy cyca ale to tak moze ze 3 minutki possała, kaszke-120, mleko 120, ze 4 łyzeczki zupki i bananamało chyba?
Ide pranie powiesić i pieskowi dać jeść.
miłego wieczorku![]()

superna zamkniętym podałam hasło do zdjęć z mojego suwaczka.

Lila tez strasznie prostuje nozki jak dotkinie podloza i wydaje mi sie ze to normalny odruch, spytam na wizycie kontrolnej dla pewnosci. Synek kolezanki dokladnie tak samo sprezynowal i naprezal nogi, nie mial zadnego napiecia miesniowego..Ach ci lekarzeMy po wizycie u neurologa... oczywiście musiałam dostać za swoje... NIE STAWIAĆ NIE SADZAĆ i takie tam... bla bla... uważam że dobrze się mały rozwija więc po co te wszystkie uwagi??? Znów dała skierowanie na rehabilitacje bo ona widzi jeszcze dość duże napięcie w nóżkach?!?!? musimy się z mężem zastanowić czy pójdziemy czy też nie, uważam że ta baba przesadza... moi rodzice sadzali mnie i stawiali i jakoś nie mam problemu z chodzeniem ani z czym kolwiek... a co do napięcia w kończynach dolnych to jakoś nie zauważyłam żeby było coś nie tak... mówi że mały za bardzo prostuje nogi jak czuje coś pod nóżkami... a co ma robić??? ahh... już sama nie wiem co o tym mam myśleć... z tego wszystkiego go nie zważyła... w piątek do przychodni, zobaczymy co ona powie
Miłego dnia kochane!!!

Dobrze ze wyniki lepsze. No i powodzenia w pracy mam nadzieje ze ten zamet szybko ustanieWitajcie popołudniowo,
Ale miałam młyn w pracy.... nie miałam nawet kiedy was podczytywać:-( A do tego i tak wyszłam o 15:30 czyli później niż zwykle a roboty miałabym jeszcze conajmniej do 18-19Masakra... ale muszę to sobie wszystko rozłożyć w nast tygodniu.
Odebrałam dzisiaj wyniki małej. Niby lepsze niż ostatnio, ale nadal jakieś poniżej podanej normy, chociaz wiem że trzeba przymknąć oko bo to norma dla dorosłych![]()
grrrrzdec - no rozumiesz , dziecko bez ślubu...Obaj księża tak na mnie naskoczyli jakbym conajmniej ze 20 osób zabiła...No gorszej grzesznicy nie znali....Na szczęscie w Kościele Garnizonowym kapelan nie robił problemów i ochrzcił mała normalnie na mszy w niedziele.!!!!
ciekawe kto wielmoznych panow ksiezy upowaznia do takich uwag... okropnosc