Wrrrrrrrrrrr i co się stało?? Posta mi wcięło
Witajcie,
Dzisiaj chwilowo siedzimy w domku, tzn ja siedzę moje dziecko pełza po całym mieszkaniu

Dorwała pustą plastikową butelkę spod stołu w kuchni i teraz najlepsza zabawka, bo najwięcej szumu robi jak się ją popycha;-)
Byłyśmy kontrolnie u ortopedy, odwodzenie już prawidłowe, USG bioderek jest ok

Także narazie koniec z ortopedą
hefi - sądzę że wiele spośród nas na forum ma podobne rozterki jak ty, ale na pewno jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka w to nawet nie możesz wątpić.
Ja mam z kolei odwrotny problem... bo dobija mnie to że tyle pracuje i tak mało czasu spędzam z małą

Przegapiłam np pierwsze momenty kiedy zaczęła pełzać, bo jak wychodziłam spała i jak wracałam też

Także wszystko ma swoje plusy i minusy...
zyraffka - współczuję nocki

Mam nadzieję że nianię da się odratować. Zdrówka dla Łukaszka!:-)
U nas nocki też ostatnio do d... Mała budzi się i już nie jęknie i nie poczeka na mleczko, tylko od razu płacze

Nie wiem dlaczego... do tego z tego wszystkiego to potrafi zjeść 3butle w nocy po ok. 120-150ml, mam wrażenie że to ją uspokaja

Kurcze nie wiem może w końcu zęby nam idą...
Kasiek - a z czego przechodzisz? Pepti czy Nutramigen? Kurcze też muszę się za to wziąć, żeby HA spróbować wprowadzić... Do tego dzisiaj nieumyślnie dałam małej risotto, a potem w składzie czytam że jest mleko, ale wciągnęła cały słoiczek dosłownie w chwilę, mam nadzieję że nic jej nie będzie.
Nadika - super że udało wam się wyszaleć!
gosiagro - gratulację dla Maji!

Super że udało jej się stanąć
Klementinka - to drapanie się po gołym brzuszku jest przeurocze, ciągle się z tego smieję

Gorzej że nasza nie ma wyczucia, i zawsze porysowana cała (bo paznokcie porządnie jej obciąć to obecnie jakiś cud)
MagdaM - dobrze że wyszliście ze szpitala. Przyłączam się do pytania o chrzciny.
eagle - dla was też zdrówka życzę!
Casia - fotki wymiatają

Mi też te zdjęcia coś przypominają;-)
na-tuska - nie ma co porównywać... Moja mała najbardziej tu do tyłu jest i jakoś się tym nie przejmuję. Jeszcze ma na wszystko czas i jeszcze się wszystkiego nauczy:-) Super że dzieciaczki zaczęły ci do nocniczka robić:-) A to Filip jeszcze z pampersem lata? Kurcze jak ty dajesz radę dwójkę przebierać? Podziwiam i wielki ukłon
Agi - jakoś dasz radę, bo wiesz że musisz. Przynajmniej ja tak mam. Nie dalibyśmy rady bez mojej pensji, więc mówię sobie że muszę dla małej i idę do pracy.