Jasiek spi mama zrobiła sobie kawkę i może uda się poodpisywać
Hefi Kochana PRZYTULAM MOCNO!!!!! Szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie ... Bo wiesz... Gdzie diabeł nie może tam 2 Magduchy pośle!
Kasiek- Ty mieszkasz blisko więc uważaj jak sie zrobi ciepło a ja bedę near by

Przybędę i Ci wybije z głowizny te głupoty

Damiś się super rozwija

Super z niego mężczyzna a do tej pory mam przed oczyma jak pełzał w tempie bolida Formuły 1

Przytulam
Zyrafko - Kochana jak dzisiaj Łukaszek? I jak Mamusia Łukaszka się dzisiaj miewa?
Liliti - Gratulacje dla Soni
Kasiula- Gratulacje zębolka!
Aisa - Gratulacje dla Basi - teraz to mama nie podskakuj bo będzie gryżc!
Nadika- Super że zabawa udana i że udało Wam się troszkę odsapnąć

Ach i ode mnie w prezencie dzisiaj 5kg dostajesz a co mi tam
Emalia - Jak twój brzuszek?
Kolenderko - Jak dzisiaj samopoczucie??? Kochana nowy tydzień się zaczął , zobaczysz na pewno uda Ci się powolutku Lilunie oduczyć cycowania a wtedy Kochana męża do córki i w miacho na zabiegi spa , fryzjera i zakupowe szaleństwo

Dla pocieszenia powiem Ci Kochana że mam kilometrowy odrost na głowie

i chyba siwizna ze starości mi wyszła albo to moje blondyńskie włoski

Muszę szybko rusztowania na twarz zacząć stawiać bo za kilka miesięcy 32 traśnie

No i oczywiście gratulacje dla raczka nieboraczka następnego!!!
Eagle - tak tez myslałam ze Cie dopadło. KOCHANA ŚCISKAM i życzę zdróweczka dla całej Waszej rodzinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziak
Ewelinka - zdróweczka dla Dziewczynek!!!!!
Na-stuśka- Pisz /Kochana i nie przejmuj sie porównaniami!!! Dziewczyny już napisały wsio co ja także myślę więc nie będe powtarzać

Kochana brakuje Ciebie tutaj noo!
Zdec- Super ze bioderka gitez
GosiaGro- Bravo dla Majusi!!!
KASIAJ- CZEŚĆ FILIPKU

Super że nocka lepsza i ja również czekam na wieści po obchodzie. Ściskam Was mocno!!!!!!!!!
I już się zakręciłam jak karuzela na Bielanach i nie wiem co komu.... Więc PRZEPRASZAM JAK KOGOŚ POMINĘŁAM ALE STRASZNIE NAPRODUKOWAŁYŚCIE
NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA LILUNI Z OKAZJI 9 MIESIĘCY ROŚNIJ ZDROWA , USMIECHNIĘTA !!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA EWELI - KOCHANA DUZO SZCZĘŚCIA I SŁODYCZY PERFEKCIUNIA
TOBIE ŻYCZY!!!!