reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama

:-(trzymam kciuki!!! musi się udać
ja chciałabym w czerwcu odstawić zostały 3 miesiące, moje dziecko strasznie jest za cycem i chyba niedługo muszę zacząć stopniowe odstawianie,żeby w wakacje mieć już spokój.
Tylko nie wiem jakie mleko jest w miarę smaczne, bo nan nie chciął tknąć:((

Dziewczyny doradźcie jakie mleczko spróbować wprowadzic Łukaszkowi?

My uzywamy Nan Pro2
Jaś od 2 dni nie chce żadnej kaszki ruszyć! Nie wiem co mu sie odwidziało... Mleko dostaje rano i na dobranoc i poza tym dostawał zawsze 2 x kaszkę na 2 śniadanie i przedostatni posiłek a teraz nie chce ! Obiadki je normalnie...

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki!! wytrwałości!!!

:-(trzymam kciuki!!! musi się udać
ja chciałabym w czerwcu odstawić zostały 3 miesiące, moje dziecko strasznie jest za cycem i chyba niedługo muszę zacząć stopniowe odstawianie,żeby w wakacje mieć już spokój.
Tylko nie wiem jakie mleko jest w miarę smaczne, bo nan nie chciął tknąć:((

Dziewczyny doradźcie jakie mleczko spróbować wprowadzic Łukaszkowi?

Natan jest małym niejadkiem, na początku wprowadziłam mu Bebilon 2 i pił chętnie a od wczoraj zmieniłam na Bebiko i nawet nie zauważył różnicy. Bebiko wprowadziłam dlatego że tańsze i w mojej miejscowości jest łatwiej dostępne niż bebilon.

My uzywamy Nan Pro2
Jaś od 2 dni nie chce żadnej kaszki ruszyć! Nie wiem co mu sie odwidziało... Mleko dostaje rano i na dobranoc i poza tym dostawał zawsze 2 x kaszkę na 2 śniadanie i przedostatni posiłek a teraz nie chce ! Obiadki je normalnie...

pewnie Jasiowi znudziła się już kaszka :) Natan ma takie okresy że raz chetnie zje kaszkę a innym razem wogóle nie chce tknąć, dlatego bywają dni że wogóle kaszki nie je

My uzywamy Nan Pro2

też myślę, ze mogła mu się przejeść, moja chrześnica też jadła 2 x dziennie kaszkę i wkońcu wogóle nie chciała jej ruszyc. Może na jakiś czas zastąp czymś innym i dopiero później znowu spróbuj podać.

madika- spróbuję ten bebilon. Kiedyś jak byłam na szkoleniu mąż dał Łukaszkowi jakieś mleko z darmowej próbki i zjadł ale nie mogę sobie przypomnieć jakiej firmy:/

ja w próbkach miałam Bebilon i gerber `BEBILonaA1` NHJNBVCFYGBHGHGYIVJNMBVCXSSSSBYHJGBNY
BEBILON NIEBIESKI GERBER TAKI RÓŻOWYFXFCVBHGFFCV
może najpierw spróbusaa 12j bebiko
mały nie da mi pisać

Ostatnia edycja:
Lila popijala czasami Nan ale wyraznie jej nie podchodzil, teraz daje jej odpowiednik polskiego Hipp ekologiczny z probiotykami i az sie cieszy na widok butelki..w smaku jest duzo slodsze niz Nan pewnie dlatego

Kaszek Lila juz od dwoch tygodni nie chce:no:, tylko kanapki :rofl2:

Perfecta ty to jak cos czasami napiszesz to az czlowiek cie po rekach calowac chce :tak:A kiedys chcialam pytac skad twoj nick sie wzial ;-)ale chyba nie musze

Dziekuje tobie i gosigro za pamiec o Lili :happy:

reklama
Do góry