Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy solicie jedzenie dzieci??Czy jeszcze nie??
Hej
rany jestem wykonczona
bylismy dzis u kontroli, wszystko ok, czysto, zero zaczerwien czyli zadowolona mama
potem 2 godziny spacer i zakupy,
Kasiek tluszcz powinno sie dodawac zeby wit lepiej sie wchlanialy, maslo mozesz zastapic olejem rzepakowym
patrze na twoj suwaczek dietkowy, super wynik
Eagle jest duza poprawa u Jasia, a ja ok
Perfecta tez robie taka zupe tylko bez pietruchy, znowu smaka mi narobilas
Lena jeszcze nie sole ale jak podaje hippa to tam juz w kazdym sloiku sol wiec dosc czesto ma ja podawana
pozne, ale jeszcze aktualne zyczenia dla wszystkich dzisiejszych solenizantow, duzych i malych
buziaki dla was dzieciaki

Buziaki dla solenizantów i jubilatów!!!
U nas masakra, Gosia ostatnio odrzuciła smoczka,, a bez niego nie umie spać :-( Teraz już nie tylko zasypia przy cycku, ale też śpi, budzi się przy próbie oderwania od cyca i godzinami wrzeszczy, że chce z powrotem... Próbowałam dać jej butlę, nic z tego- mamy już kilka butelek, kilka niekapków, nic jej nie pasuje.- nie łyknie z nich ani mleka, ani soczku, ani herbaty Dziś byłam w pracy 9 godzin i przez ten czas nic nie wypiła, mąż łyżeczką próbował wlać w nią choć trochę herbatki :-( A o nockach nie wspomnę, pobudki co 40 min, czasem 60... To nie w moim stylu, ale zdarzyło mi się już w nocy zacząć płakać, albo krzyczeć...Kurde, co się z nią stało????
KasiaJ- bardzo mocno o Was myślę!!! Mam nadzieję, że lada chwila wyjdziecie. Roty się nie bój, gorzej, gdybyś Ty albo Filip musieli korzystać ze wspólnej toalety z tamtymi dziećmi i ich rodzicami....
Koriander- co to za restauracja, że dzieci mogą szaleć po podłodze???
Dziewczynki, prosimy Was o głosiki na rysunek Piotrusia:
Zimowy Konkurs - Baw się zimą z misiem Bu!
Z góry dziękuję
Dobranoc

Czy solicie jedzenie dzieci??Czy jeszcze nie??
Nie dopuszczaj go do kompa!!! Bo kto z nami będzie pisał?