reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej dziewuszki kochane, już nie pisałam lata, brak czasu - brak weny, ale musze z desperacji zapytać czy któreś z Waszych pociech nie potrafi jeszcze samo siadać (nie siedzieć tylko siadać) i nie raczkuje/nie pełza? jeśli tak to czy ćwiczycie z nim jakieś specjalne ćwiczenia czy coś? ja nie wiem czy panikuje, ale mój szkrabik najchętniej już by chodził, a do siadania nijak mu :( wkurza się tylko jak się go nie posadzi i tyle
Długo Cię nie było :) Moja Nelcia nie siada sama, nie raczkuje i nie pełza - więc spokojnie. W piątek miała okazję obejrzeć ją rehabilitantka (na spotkaniu aktywnych mam) i powiedziała, że wszystko z nią ok tylko, że jest leniuszkiem. Przestałam ją sadzać i ku mojemu zaskoczeniu nie protestuje, wcześniej też było zawsze mocne niezadowolenie jak nie była posadzona tylko leżała, aż tu nagle jej się odmieniło, zaczęła się wreszcie obracać na brzuszek (wcześniej robiła to sporadycznie) a dziś już doszła do takiej wprawy w turlaniu, że nie mogę jej już zostawić samej bo za chwilę jest w zupełnie innym miejscu niż byłą, np. na krawędzi łóżka, lub pod komodą jeśli na podłodze leży..

reklama
witajcie dawno nie słyszane mamusie;-))) przesyłamy pozdrowienia i całusy dla waszych pociech!!!
my we wtorek wyjeżdzamy do Hamburga, już sie ciesze, spotkam sie z moja przyjaciółką i jej maleństwem (jest tydzien starszy od mojaj Sonii), odwiedzimy też szpital w którym leżałam i urodziła sie Mała, no i jedziemy po nową przyczepę kempingową ;-))) huraaaa, mąz już zarezertwował miejsce na super kempingu nad jeziorem od 1 czerwca do konca wrzesnia, bedziemy siedziec tam całe lato z małą ;-))swoje przyczepy stawiaja tez nasi znajomi z dziecmi takze bedzie super ;-) dla małej idealne wakacje, basenik, trawka,zabawki;-)))
oby do lata ............

hej dziewuszki kochane, już nie pisałam lata, brak czasu - brak weny, ale musze z desperacji zapytać czy któreś z Waszych pociech nie potrafi jeszcze samo siadać (nie siedzieć tylko siadać) i nie raczkuje/nie pełza? jeśli tak to czy ćwiczycie z nim jakieś specjalne ćwiczenia czy coś? ja nie wiem czy panikuje, ale mój szkrabik najchętniej już by chodził, a do siadania nijak mu :( wkurza się tylko jak się go nie posadzi i tyle

Witaj w Klubie czerwcowych leniuszków :-)

Hania ma tak samo: nie siada, nie pełza, nie raczkuje. Chodzimy na rehabilitację, ale czy ona coś daje to bym nie powiedziała

Witaj w klubie Gaja sama nie usiądzie i nie raczkuje ani nie pełza ale u nas jest to spowodowane wagą!!!!:):)trochę ją zapasłam:)

izia Koleżanka od dawna poleca mi Manekina, muszę w końcu tam pójść :tak: Gratuluję kolejnego ząbka:tak: U nas prześwitują górne jedynki, ślina leje się strumieniami, ale zęby przebić się nie chcą:-D
nadika, avena, lena , milka Gratuluję ząbków!!!
Milka Kiedyś planujesz zwolnić tempo?:sorry2::-D
kasiek Zdrówka, a waga ładnie leci w dół- i mam nadzieję, że nie ważysz się codziennie:sorry2: To niemiarodajne:no:
kasiuj Przytulam, życzę dużo sił i cierpliwości!!!!!!! Mam nadzieję, że wraz z wiosną nadejdą w końcu lepsze dni:tak:
zyrraffka Jak idzie niecycowe karmienie Łukasza?
liliti Super, że możecie sobie pozwolić na takie długie wakacje:tak:
koriander Lila się starzeje, już "przy balkoniku" chodzi:-D
Agi Całkiem spora była ta imprezka urodzinowa i większość dzieci chyba w podobnym wieku?

Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów!!!!!!!!!!!!

Spaaać mi się chce. Jutro znowu pobudka o 5 i cały dzień w pracy, więc lecę myć ząbki i do łóżka. Ze zlewu naczynia mnie wołają, ale udaję, że nie słyszę:-D

Ostatnia edycja:
cześć dziewuszki Kochane!
dla wszystkich kobietek i tych małych i tych większych buziaki od Tymcia:-D

chciałam pochwalić się że od niedzieli mamy pierwszego zęba:-D:-D:-Ddoczekałam się:-)ze szczęścia odtańczyłam taniec radość:-p:-p:-p

Milka widzę że u Ercia nowy ząbek:-D gratuluję:-D

Lencja dziekujemy za dzisiejszy spacerek:tak:

Jaki come back zaginionych mamusiek dzisiaj :-)

Gosia** milo przeczytac ze u was wszystko w miare dobrze, mam nadzieje ze problemy o ktorych piszesz szybo mina. Sto lat dla synka! I usciski dla coreczek! Na pitach sie niestety nie znam...
cytrusik Lila siada od krotkiego czasu, w sumie od kiedy zaczela stawac na czworakach i podnosic sie do pozycji stojacej, nie martw sie wiec, na pewno wszystko w swoim czsie!
ita, Milka gratuluje zabkow, u nas na razie nadal 2, juz nawet nie zagladam do paszczy :-)
agast musze ci podziekowac za inspiracje, od kilku dni chociaz na 20 minut wsiadam w auto i jezdze po miescie, i niedosc ze mnie to relaksuje i odpoczywam od monotonii to jeszcze coraz lepiej czuje sie za kolkiem ;-)

[FONT=&quot]
[/FONT]
My od czwartku mamy w pracy awarię....nie działają żadne komputery....nie ma dostępu do sieci....padł jakiś system....Nie możemy się nawet dostać do kasy...więc ludziepodczas kolacji nie płacą kartą czy gotówką tylko biorą wszystko na pokój....I przez to mam troszkie przesrane...Ale zawsze może być gorzej więc nie narzekam już!!!Przez to nawet nie mam jak do Was zajrzeć żeby Was podczytać....
A po pracy...spacerek z Polcią, prasowanie, trochę sprzątanie....i dzień się kończy....Żal mi tych chwil nie spędzonych z Polcią ale co zrobić.... :-(
Po łebkach tylko przejrzałam bo już ledwo siedzę.....

kasjuj
- obyś w końcu dowiedziałą się czegoś konkretnego...żeby Fifiego już ne męczyły te wszelkie choróbska i w razie W żeby było wiadomo jak mu pomóc....
cytrusik, gosia*** - ależ fajnie że się odezwałyście....Zostańce znami na dłużej!!!!
lena - super że już z Gają lepiej i widzę że świetnie sobe dajesz radę z dwójką maluchów....Ale tego można się było po Tobie spodziewać kochana....
ita, milka - gratulujemy z Poluśką zębolków!!! Brawa dla chłopaków
liliti - zapowiada się ciekawy kemping.....Oj oby to lato już w końcu przyszło....tzn może być wiosna najpierw :-D...Napewno świetnie wypoczniecie
I już nie pamiętam co komu miałam napisać....Idę spać...Oby jutro kompy w pracy działały...bo szlag może trafić....Ale takie spece łażą i to naprawiają że siok....4 dni działają i nic...Jak było gó..o tak jest.....!!!!!!!!!!!
[FONT=&quot]Przyjmij życzenia Babo Kochana od drugiej Baby z samego rana.[/FONT]
[FONT=&quot]Niechaj dzień cały będzie radosny, bądź zdrowa Babo-aby do wiosny![/FONT]
[FONT=&quot] [FONT=&quot]Szczęścia życzę Tobie, sobie i Kobietom na całym Globie, by marzenia się spełniły i nas chłopy wyręczyły![/FONT][/FONT]
[FONT=&quot]My dziś drinki i kaweczki, nasze Święto dziś Babeczki![/FONT]
[FONT=&quot]Agi78[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry

Pierwsza?????/

no tak wszystkie jeszcze śpiochają, a przy moim łobuziaku to niestety nie możliwe
czas na śniadanko i kaweczkę

Do góry