Lenuszka
Mamusia Gajusi
Trzecia? hihi
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień
My już od 6:00 na nogach
A ile Gaja waży? Hania 8200
Już dobija 11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzecia? hihi
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień
My już od 6:00 na nogach
A ile Gaja waży? Hania 8200
dziewczyny w co ubieracie swoje maluchy na spacer? ja w cienki kombinezon ale już Łukasz chyba z niego wyrasta i nioe wiem co kupić(((
Już dobija 11![]()
Lili tez kilka razy wyskoczyl liszajek na ramieniu, smarowalam balsamem z nagietka i zawsze znikal. Co do kapieli to srednio 5x w tyga więc, u dermatologa:
Na pewno nie skaza! LISZAJE!!! nie wiadomo od czego, wiele małych dzieci to ponoć ma... podawać nadal mleczko HA do wygojenia, smarować 2x dziennie jakąś maścią robioną, nie kąpać w żadnych emolium, oilatum i innych!!! nie natłuszczać ani nie wysuszać skórki!!!!!! kąpać 2x w tygodniu!!!!!!!!!!za 10 dni do kontroli... hmm... do puki kompletnie nie zejdą liszaje, będą się pojawiać nowe, więc trzeba bardzo dokładnie każdy jeden liszaj smarować...
Ile razy kąpiecie swoje szkraby???
Kochana ja Jaśka codziennie kąpaniusiuje bo tata lubiCześć...
kurcze, ja chyba małego za grubo ubieram na spacerki... rajstopki, spodnie, kombinezon(polarkowy gruby), w wózku śpiworek ale jeszcze zarzucam na nóżki kocyk...??? hmm...
Koriander - ja to nigdy nic nie brałam na przeziębienia, ale tym razem mąż się mną zajął i dał mi jakieś leki nawet nie wiem co...
a więc, u dermatologa:
Na pewno nie skaza! LISZAJE!!! nie wiadomo od czego, wiele małych dzieci to ponoć ma... podawać nadal mleczko HA do wygojenia, smarować 2x dziennie jakąś maścią robioną, nie kąpać w żadnych emolium, oilatum i innych!!! nie natłuszczać ani nie wysuszać skórki!!!!!! kąpać 2x w tygodniu!!!!!!!!!!za 10 dni do kontroli... hmm... do puki kompletnie nie zejdą liszaje, będą się pojawiać nowe, więc trzeba bardzo dokładnie każdy jeden liszaj smarować...
Ile razy kąpiecie swoje szkraby???