reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzińdybry :)
koriander - jak tam Lili? trzymajcie sięchłodniutko i bez gorączki ! mam nadzieję, że w posiewie nic nie ma...
kasiaj - jak apetyt Fifiego? nadal się inhalujecie?
Klementinka - jak zdrówko i samopoczucie?
Lena - biedna słomiana wdowa :( przytulam...musze wypróbować te Dada :)
olavip - witaj ponownie :)
Kasiulka - jakie śliczne ząbki - normalnie pełen uśmiech :)
zyrrafka- chyba Łuki zmówił się z Agatką co do tegotygodniowych pór wstawania - normalnie identycznie dzisiaj o godzinkę dłużej do 6.45 :)
emalia - trzymam kciuki, żeby leki pomogły i oby obyło się bez cięcia
ewelinka - oby jak najszybciej kaszel poszedł precz ! Trzymam kciuki!
eagle - masz super męża! wziął wolne, zajmuje się dziećmi a Ty masz czas dla siebie WOW. Moj to by pewnie nawet nie wylazł z łożka tylko cały dzien w piżamie z laptopem by przesiedział:( nomoże troszkę przesadzam, ale tak dobrze jak Ty to bym nie miała :)
Anik79 - dużo zdrowia życzę - juz dość długo te felerne choróbska się Was trzymają :(
Ola_fasola - dobrze, że nic się Klarze nie stało :)

Tak piszecie o obiadkach i twarożkach i dałyście mi pomysł na obiadek :) zrobię pierogi leniwe :) może nawet Agatek zje ze dwie kluseczki ?

nie próbowałam:))) dziękuję za radę

chyba muszę kupić drugą skrzynię na zabawki bo jedna już za mało

ja mam ta taka z ikea ala kufer na skarby piratow,miesci wszystko co powinna:D musze sie pozbyc tylko pluszakow,ktore walalja sie w ta i tamta po pokoju a i tak sie nimi nie bawi,i grzechotki wystawic na sprzedaz

reklama
Dziewczyny pomocy!!! zajrzałam młodemu do buźki a on na podniebieniu ma mega pleśniawkę!!!! skąd to się wzięło i co z tym zrobić!!!!!!!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!

Do góry