reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się i ja:)

Asencja- gratuluję syneczka!!!:)))

Agi- na różyczkę to mi to nie wygląda, a kompetencje tamtejszych lekarzy to jakaś kpina!!!

Cobra- jak się miewasz po kolejnej nocce??? Mam nadzieje ze dzisiaj było lżej...?

Koriander- jak nocka??? Lila dała czadu?

My wczoraj podjęliśmy decyzje ze na urlop jedziemy do Turcji:) Było kilka innych propozycji, ale stanęło w końcu na tym. Baaardzo się cieszę i juz doczekać się nie mogę:)

reklama
Agi - Kochana szok!!!!! udusiłabym chyba ! Kochana tak jak Ci pisąłam wcześniej sprawdz Poluni węzły chłonne za uszkami Jak są powiększone to powinny byc wyczuwalne 2 gulki ( z wrazeniem że się poruszaja)
Koriander- Przecudne zdjęcie!!!!!!Uśmiałam się jak głupia!:) Kochana trzymam mocno kciukasy !!!!! Oby nocka minęła bezproblemowo!!!!!
Asencja- Kciuki trzymam :) I z niecierpliwością czekam cóż to za człowiek siedzi w tym brzuszku:) :)
Gosiu- Super że z Majusią lepiej:)
UWAGA UWAGA - zrobiliśmy samodzielnie 4 kroki!!!!! I całkiem nieżle zaczyna nam wychodzić samodzielne chodzenie!!!! Aż się poruyczałam jak zobaczyłam jak mój syn idzie sobie od barierki od kojca do półki na której stoją taty Kodeksy:)
Gratulacje;)Super ciekawe kiedy u nas to nastapi:)
Perfecta - gratulecje!!

UWAGA!!! BĘDZIEMY MIEĆ DRUGIEGO SYNKA :)
OGROMNE GRATULACJE:)
DUŻO ZDRÓwKA:)

ja rozpoczynam odstawianie od cyca, na razie wyeliminowałam karmienie w dzień, teraz tylko karmienie o 6 rano i przed snem zostało, gdzieś za miesiąc przed snem zacznę butlę dawać a na sam koniec ranne karmienie wyeliminuję, bo na razie mi się wstawać nie chce, żeby butlę zrobić :p

p.s. w końcu mam zwrot z podatku :D

ale się opaliłąm, twarz mnie piecze, filipowi kupiłąm krem z filtrem, nivea- w rossmanie po 20 zł w realu po 28.niezła różnica w cenie

a fifi od zająca czapkę z daszkiem dostanie:p
No to życzę powodzenia w odstawainu:)Oby poszło szybko i sprawnie;)
Ja to oduczyłam w jeden dzień:)

Witam się i ja:)

Asencja- gratuluję syneczka!!!:)))

Agi- na różyczkę to mi to nie wygląda, a kompetencje tamtejszych lekarzy to jakaś kpina!!!

Cobra- jak się miewasz po kolejnej nocce??? Mam nadzieje ze dzisiaj było lżej...?

Koriander- jak nocka??? Lila dała czadu?

My wczoraj podjęliśmy decyzje ze na urlop jedziemy do Turcji:) Było kilka innych propozycji, ale stanęło w końcu na tym. Baaardzo się cieszę i juz doczekać się nie mogę:)

O Super...my tez kiedys myśleliśmy o Turcji...a jaki region????
Moja kolezanka była w Alani i mówi, że rewelacja;)

Dzień Dobry bardzoo:)
Agi - jakby były węzły powiększone to bys na pewno wyczuła Kochana! Mam wrażenie że Ty lepiej się znasz od tych "pielęgniarko- lekarek" :) Miłej pracki oby szybko zleciało:)
Agast - Turcja super:)
Izia - Kochana niestety:( to wybrzeże zachodnipomorskie:) więc kompletnie nie po drodze a szkoda!!!!
My mamy strajk głodowy na całego. Jaś wstałz tatą dzisiaj od 6 próbowałam mu podać mleczko / kaszkę ale się nie udało:( Teraz sobie śpi. Jak wstanie zrobię 3 podejście , jak nie to podam chlebek z twarożkiem. Bidulek:( niech te zeby juz wychodzą nooooooooooooo

Lena- Marmaris:) Podobno oni są nastawieni bardzo na rodziny z dziećmi, nie ma prblemu z łózeczkiem w pokoju, są place zabaw itd. Do tego piaszczyste plaże, stosunkowo niskie ceny i widok gor podczas leżenia na plaży- bezcenne:) No i lot trwa tylko 3h :)

Lena- Marmaris:) Podobno oni są nastawieni bardzo na rodziny z dziećmi, nie ma prblemu z łózeczkiem w pokoju, są place zabaw itd. Do tego piaszczyste plaże, stosunkowo niskie ceny i widok gor podczas leżenia na plaży- bezcenne:) No i lot trwa tylko 3h :)

Ale Ci zazdroszczę:)
My może pojedziemy do CHORWACJI ale to jedna wielka niewiadoma;)

My się nad Chorwacją zastanawialiśmy ale tam same kamieniste plaże...

Gratulujemy ząbka nr 6:)) U nas od 3 miesięcy nie wyszedł zaden ząb!!! Calu czas mamy 4 sztuki:)

Ja tez sie witam, co prawda oczy na zapalki ale co tam, cyca nie dalam :-D:-D Wieczorem zajelo mi godzine by ja ululac do snu bez cyca, w sumie to zjadla kolacje o 7 i nic wiecej bo butli oczywiscie nie chciala, wiec w sumie to poszla troche na glodnego spac..No ale zasnela, potem budzila sie jakies 6 razy, srednio co godzine, ale juz maz do niej chodzil, przytulal odkladal i zasypiala. O 4 ostatni raz sie obudzila i spala do 6.40 czyli troche gorzej niz jak spi z nami, bo wtedy budzi sie przed osma. No a cycki zaraz mi gardlem wyjda takie pelne i obolale :szok::-) Ale chyba sie uda, najwazniejsze ze sie nie zlamalam i przezylam plakanie, ktore w sumie nie bylo az tak dramatyczne, az sie dziwilismy z mezem. Moze jeszcze sie nasze dziecko nauczy przesypiac noce przed ukonczeniem 15 lat :-p

Kajdusia usmialam sie wizja ciebie stojacej na glowie i podtykajacej cyca Gosi ktora go ze stoicka mina przyjmuje :-D:-D
agast Turcja to zawsze gwarantowane udane wakacje!! My sie wybieramy tam do znajomych juz od dwoch lat ale przez Lile nam sie znowu odwlecze, a szkoda bo maja tam swoj dom nad morzem, znaja wszystkie fajne zakatki, trzeba bedzie kiedys tylek ruszyc. A gdzie lecicie? juz wiadomo?
Agi juz sie nie moge doczekac twoich dni wolnego bo od razu bedzie razniej u nas na BB!!!!Milego dnia dzis kochana!

Asnecja GRATULUJE SYNECZKA!!! AZ sie lezka w oku kreci
:-):-)

edit agast aha marmaris :-) Ja bym osobiscie nie jechala do Chorwacji z maluszkiem bo te plaze rzeczywiscie nie sa takie fajne, dla starszych dzieci juz wieksza frajda bo sobie moga szukac krabow i muszelek.

Ostatnia edycja:
Perfecta gratuluje kroczkow!!!! Tez na nie czekamy na razie Lila sie "puszcza" i medytuje co dalej zrobic :-D
Agi sliczna twoja rozyczka, wyglada promiennie!
Olavip problem byl w tym ze Lila mnie nie gryzla swiadomie, tylko fakt ze gorne zabki sie przebily i jakos jej sie zmienila technika ssania i od kilku dni robily mi sie ranki na brodawkach od tego..no ale w sumie dobry powod by podjac ta decyzje..Gratuluje sprzatnietych kacikow :tak:

reklama
Do góry